Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IRA vs SMP
Wilk:
No, nareszcie porządny post ze strony IRA :)
To wszystko zawsze jest bardziej skomplikowane niż na początku wygląda. I cieszę się, że sobie dobrze ubzdurałem. Ale i tak bratanie się z Goonami jest... >_>
Totalizator:
--- Cytat: Wilk w Czerwiec 11, 2008, 11:00:43 ---No, nareszcie porządny post ze strony IRA :)
To wszystko zawsze jest bardziej skomplikowane niż na początku wygląda. I cieszę się, że sobie dobrze ubzdurałem. Ale i tak bratanie się z Goonami jest... >_>
--- Koniec cytatu ---
Smashkille w sumie też blobują, też są pyskate więc różnica między nami a nimi jest tylko jakościowa tak naprawdę
Kurimuzon:
--- Cytat: Wilk w Czerwiec 11, 2008, 11:00:43 ---To wszystko zawsze jest bardziej skomplikowane niż na początku wygląda. I cieszę się, że sobie dobrze ubzdurałem. Ale i tak bratanie się z Goonami jest... >_>
--- Koniec cytatu ---
Jeśli z jednej strony masz -10 i NBSI (SMP i SmashKill), a z drugiej GS, które nam nie nawrzucało i chciało rozmawiać, to wybór był oczywisty. No offence, ale w takiej chwili nie myślisz czy bratanie się jest dobre czy złe.
Nashir:
Dzieki Koen, dodam od siebie - ze moje alty wedrowaly sobie za znajomymi od dawna. Astra, Dywizjon 303 i teraz IRA. Wiesz czasami jest fajnie poleciec w kupie przyjaciol zrobic jakas misje w empire. Kameel aka Cascador nabil mi potezne standy do Gallente swoja droga - dzieki ziom :))).
Swoja droga kerbirze strasznie sprzedajac gtc :}.
cascador:
--- Cytuj ---Składaliśmy POS`y, które padłyby w pierwszej linii.
--- Koniec cytatu ---
Dodam jeszcze, ze tak sie sklada, iz POSy ktore byly skladane w pierwszej kolejnosci, (do momentu wywalenia nas z tego zajebistego sojuszu, jakim jest niewatpliwie SMP) to byly POSy P R Y W A T N E !. Nie wiedzialem, ze jest taki zakaz oO. :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej