Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

IRA vs SMP

<< < (5/5)

Pimpeck:
Czy jest tu administrator ?!?!?!  :grr:
LOL

Nashir:

--- Cytuj ---2. Pan soulscream pisze, że post na forum IRA zamieszczono 24.05 - kłamie albo nie wie co się dzieje w korporacji bo IRA zostało wywalone 7.05 a post znalazł się 6.05
--- Koniec cytatu ---

Masz racje nie wiem i nie dbam o to. Mam swoj alians i korporacje, ktore wnosza mi tonami slodycz zabawy. Czemu w IRA byla moja postac (Jasmin Soulscream), napisze jeszcze raz. Ze wzgledu na ludzi, ktorzy pokazali mi eve, przyjeli mnie jako noobeczka w swoje grono i ze wzgledu na najlepszego kumpla z real (Cascador). No i moim jedynym wkladem w IRA bylo to, ze powiedzialem im jak ustawic overview do pvp :). No dobra lubie z nimi latac jak jest okazja i mam czas na misje.

Ostrzegalem ich, ze to skonczy sie w zly sposob jezeli wybuchnie kiedys konflitkt Smashkill - GS. To tyle z mojej strony w tym temacie :).

Co do moich GTC, mam battleclinic - kupuje jak mi sie isk koncza i sprzedaje chlopakom z IRA czy tez Pszczolom. Nie sa to astronomiczne ilosci, wiec nie czuje potrzeby zakladania calego biznesu. Zreszta Frigg moje zycie zawodowe to moja prywatna sfera i prosze Cie zebys tego nie poruszal tutaj wiecej, z mila checia na convo.

Nie napisze fly safe, napisze fly and more pew pew i dzieki za BND, mysle ze w piatek je zajmiemy :D.

p.s Panie mod wydziel te flejmy IRA/SMP prosze :).

cascador:
No, najlepiej do smietnika :D

ps.
koen, schowaj juz tego flejmtrołera :P

Xarthias:
Posty wydzielone z http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=5326.0
Nie przenoszę na razie do flejma, bo w miarę spokojnie jest, a spora część uczestników nawet nie ma tam dostępu. Ale nie przeginajcie proszę, bo się skończy taryfa ulgowa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej