Eve Online > NoobGarten

Snajper

<< < (6/11) > >>

Vermian:
Jedyna zaleta Megathrona wzgledem Rokha jako snipera jest to ze moze wyciagnac wiekszy damage na odleglosciach powiedzmy... 150-170 (majac gorszy tank przy tym), i to ze jest zdecydowanie bardziej uniwersalny niz Rokh. Poza tym Rokh jest najlepszym sniperem na duze floty i nie ma co z tym sie spierac. Duze HP pozwalajace wytrzymac DD i przy tym niesamowicie wielki zasieg dzial. Mozna nawet uprzec sie i podac jakies MWD z Cap Boosterem.

Voulture:
Oczywiscie Megas na Spikach zadaje na swoim optimalu wiecej niz Rokh na spikach. Ale od tego wozi sie faction ammo, zeby je zmieniac w odpowiednim momencie...

Goomich:

--- Cytat: Johny w Lutego 10, 2008, 19:24:50 ---Moze w PTFie macie samych uber sniperow z 250km optimalem ale w gangu jest zwykle 1/3 - 1/4 amarow i dla nich ustawia sie flote na 150-170km bo zaden fc nie zrezygnuje z 1/4 sily tylko dlatego zeby ustawic ludzi 20km dalej na optimalu megasa. Nie do konca wiem po co piszesz o tym webie, chcesz sie do czegos przyczepic? cos sie nie zgadza? masz weba na 150km? tyle optimala ma na luzie abaddon a apoc po booscie bedzie walil spokojnie na 220km.

--- Koniec cytatu ---

Spokojnie, wyluzuj, nie unoś się tak.
Lubię sobie pojeździć czasem po Gallente, Amarrach, czy ich minmatarskich niewolnikach.   >:D
Nie wszystko tutaj piszę ze śmiertelną powagą, to tylko gra i takie tam.

--- Cytat: Horax w Lutego 10, 2008, 20:30:45 ---
--- Cytat: Albi w Lutego 10, 2008, 20:00:12 ---tracking comp został zmieniony w ostatnim dodatku daje 2 razy mniejszy bonus do optimala nix tracking enchancer.
--- Koniec cytatu ---
ze scryptem do optimala daje dokladnie tyle samo co enhancer...
--- Koniec cytatu ---

Hyh, nawet mi się nie chciało sprawdzić po nerfie.

Deaell Portt:

--- Cytat: Vulor w Lutego 10, 2008, 15:15:34 --- :2funny: :2funny: :2funny:
Domi to taki dziwny statek, niby gallente, a bonusy do dron.

--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem tej wypowiedzi. Przeciez gallente shipy maja zawsze wieksze cargo space dron od innych ras. Praktycznie gallente to drony(wszystkie rodzaje dmg) i hybrydy (kinetic/thermic). Z Rokhem chodzilo mi o to, ze Caldari dostali snipe. A gallente nadal nie maja dobrego szipa do  ratowania. Pokaz mi jakis ship gallente z mozliwoscia zamontowania wiecej niz 2 wyrzutni.  Poza sb oczywiscie

kaleba:
johny nie zgadzam sie z toba ale to moja opinia  ;)
aczkolwiek uwazam ze lepiej miec flote 20 bs snipe (10 T2, 10 T1)+20 supportu niz  10 snipe t2 i 30 supportu
ale ja jestem swiezaczkiem i noobkiem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej