Eve Online > NoobGarten

Nowa postać na PvP

<< < (5/11) > >>

Fizyk:
Ta a na kanale spotka Ichneumona i historia jako że lubi się powtarzać powtórzy się, więc z jakis miesiąc znowu będziemy pytac komu ty m razem Iche planuje spuścić wpierdol

Pozdrawiam

balthur:
caldari, achura, dzielony bonus do mem/perc (bodajze +2/+2), a atrybuty +3 perc, +2 int

Bluszcz:
Hmm wsumie jak nie sprawi to problemu to prosze podobna rozspiske, bądź jakieś rady ale dla Ammara.. Khanid.. Military...Soldier ... PVP oczywiscie chce byc ale nie solo .. bardziej lubie akcje grupowe  8)

Int:8
Per:18
Wp:11
Mem:4

z góry dzieki za pomoc...

(sory za bledy bo napewno sa)

Skoro wiesz, że sa, to co stanęło na przeszkodzie, by w Wordzie czy FF sprawdzić tekst i je poprawić? "Tak wiem, że robię źlę" = "wiem, jakie sa zasady na forum, ale mam je w dupie"?
Pozdrawiam - V.

Dormio:

--- Cytat: Bluszcz w Października 16, 2007, 12:37:48 ---Hmm wsumie jak nie sprawi to problemu to prosze podobna rozspiske, bądź jakieś rady ale dla Ammara.. Khanid.. Military...Soldier ... PVP oczywiscie chce byc ale nie solo .. bardziej lubie akcje grupowe  8)

--- Koniec cytatu ---
No skoro nie PVE i nie solo (pewnie również i nie piractwo), to w zasadzie sam sobie odpowiedziałeś - wystarczą same lasery. Szkoda troszkę, bo Khanid ma teraz całkiem fajniutkie statki z rakietami, no ale rakiety w gangu są raczej przez większość uznawane za niepotrzebne.

Co do reszty skilli to poza samymi skillami w gunnery (small -> medium -> large energetic i towarzyszące) na pewno będziesz potrzebować skille do armoru (mechanic) oraz do capa (engineering). Zapoznaj się z opisami skilli i jak coś będzie niejasne (np. naliczanie bonusów dla armor compensation - bonus jest w pełnym wymiarze naliczany przy pasywnych hardenerach) to po prostu pytaj.

Yogos:
Bluszcz lubisz akcje w grupie i pvp to skiluj na start cepa.
Ship stosunkowo nie drogi, wyskilować go można w miare szybko a na pvp jak znalazł nikt w gangu nie pogardzi ceptorem.

Ściągnij sobie evemona  i tam masz rozpiske potrzebnych skilli.
http://evemon.battleclinic.com/

Programik z tego co wiem to jest dość bezpieczny, a masz tam czasy potrzebne do skilowania i kolejność.
Oczywiście podpowiem że na początek to zalecane sa learningi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej