Eve Online > NoobGarten

Nowa postać na PvP

<< < (4/11) > >>

Goomich:

--- Cytat: FaTuM w Sierpnia 02, 2007, 22:30:47 ---Nie chciałem walić nowego posta, a mam pytanie, potrzebuje  listy skillów do PvP dla Mimimatarow. Prócz commandów.
(ogólne)
Jeśli ktoś by mogł to ułożyć tak:

Tank:
Inżynieria i mechanika

Weapon
Gunnery (projectile) i rakiety

Cap
Więcej inżynierii

inne
reszta

Proszę o dokładne nazwy skillów nadające sie do wklejenia domarketu do search :)

--- Koniec cytatu ---

Xarthias:
Ostatnio w co drugim (optymistycznie wątku) mam ochotę zacząć kląć, lub lolować, bo mnie ludzie rozwalają :)
Zainstaluj sobie eve-mona, będziesz miał tam listę skilli. Jak nie chcesz/nie umiesz, to wleź w grze w market, odznacz Show only available i wejdź w grupę skills - i tam sobie polukaj.
Skilli do pvp jest od metra i trochę, szkoda czasu na robienie listy, tym bardziej, że co i raz dochodzą nowe skille, nowy sprzęt, stary się zmienia i tak dalej.
Eve to gra podobno dla ludzi inteligentnych, więc masz okazję się wykazać :P

A tak w ogóle, to może ktoś chce się zaopiekować jednym takim ładnych charem?  :2funny:

FaTuM:
o boze wiem, nie o to mi chodzilo... ;p możesz mnie wylolować, poprostu trudno mi się szuka skilli polepszających armor tanka, skilli z bonusami do turentow, a z reszta :P poradzilem sobie juz :P

Fizyk:
No jeśli to ma być PvP lub coś przynajmniej do PvP podobnego to znajomość tych skilli to podstawa ale nie martw się raz zrobione na lvl5  :D nie będą cię więcej interesowały ;)

Blutbart:
Xarth - spokojnie, bez nerwów.... Człowiek nie musi umieć czytać po angielsku, czy wiedzieć które konkretnie skile ma robić. Wystarczy, że  na kanał "polish" wejdzie..., a tam mu wszystko powiedzą  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej