Eve Online > NoobGarten

Nowa postać na PvP

(1/11) > >>

FaTuM:
Zaczne od tego, że użyłem serach, ale brakuje konkretnej budowy, jakiegos podstawowego schematu, czegoś prostego oraz zabujczego. Zaczne od tego jakie PvP mnie interesuje:
Więc kreci mnie latanie solo, polowanie na korpowe minusy na paskach np. Chciałbym być w stanie niszczyć battleshipy, nie używając battleshipa (jak to nie możliwe to mnie wyśmiejcie), chce latać w szybkim małym statku i używać ciekawe broni, podobają mi się lasery, lecz możecie mi je odradzić bo zależy mi na małych statkach (nie wiem czy to sie nie wyklucza). A o to rzeczy które chciałbym wiedzieć, tzn wasze propozycje, ale dodam adnotacje, że jak małe staki (srednie ewenualnie) nie nadają się do Solo PvP i piratowania na minusy na paskach, to zaproponujcie cos innego a teraz do rzeczy, (jak zwykle cyferkami)

1. Rasa > Pod rasa > Specjalizacja itd
2. W co dodac pkt (wiem wiem prócz charyzmy) ale opierając się o powyższcyh opcjach "rasa > pdo rasa itd"
3. Do czego skillować tzn jakie guny/hybridy/lassery
4. i w czym latać (z fitem sobie poradze, to na forum znalazłem.

p.s: Nie wysyłajcie mnie na "Serach" znowu bo 3 h siedze na google i serachu różnych forów i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Może mnie nawyzywać od noobów ale sądze że taki wątek się komuś przyda w przyszłosci.

Ellaine:
Khanid, duzo percepcji, malo charyzmy, reszta mozliwie rowno, skilluj lasery, dronki, armor tank, cap, i recony az w koncu wsiadz w swojego Curse albo Piligrim, najpewniej sa one najblizej Twojego statku marzen.

FaTuM:
jaka kariera? Military > Special Force / Soldier ???

Trybiq:
Mozesz tez sprobowac haca :) to nie sa BS  chociaz maja podobna cene. Powiedzmy taki hac + dzialka t2, ale nie powiem ci ile zajmie ci szkolenie bo nie wiem :). policz sobie w evemonie. sadze ze min 2miechy.

Goomich:

--- Cytat: Trybiq w Lipca 11, 2007, 15:05:01 ---Mozesz tez sprobowac haca :) to nie sa BS  chociaz maja podobna cene. Powiedzmy taki hac + dzialka t2, ale nie powiem ci ile zajmie ci szkolenie bo nie wiem :). policz sobie w evemonie. sadze ze min 2miechy.

--- Koniec cytatu ---

Bez learningów, to sam cruz na 5 zajmnie miesiąc. Elektronika i inzynieria na 5 po tygodniu. AFy 4 - tydzień, Spaceship Command 5 - tydzień, Weapon upgrades 5 - z 10 dni, moze więcej.

Za dwa miesiące, to nawet nie wsiądzie do tego HACa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej