Eve Online > NoobGarten

Nowa postać na PvP

<< < (11/11)

Ellaine:
No tak, ale jak dużo pvpujesz, to ile tych lvl 4 zrobisz, jedną, dwie miesięcznie, kiedy akurat wszyscy wrogowie śpią, bo normalnie to gdzieś walczysz. No a niektóre lvl 4 robi się ponad godzinę jedną misję, co sprawia że można je robić już tylko na wyjątkowe okazje kiedy ma się bardzo dużo czasu na grę i bardzo stabilną sytuację bez żadnych walk przez dłuższy czas (nawet 2 godziny).
No a jeśli robisz misję lvl 4 prawie codziennie, to nie jesteś żadnym pvperem tylko farmerem który czasem sobie lata powalczyć ino :)

Dormio:

--- Cytat: Bluszcz w Października 18, 2007, 15:57:51 ---chyba 5 miliardow ^^ bo 200KK to idzie w 2 dni nakosic.. :) na misjach samych L4 ... ale wydaje mi sie ze duzo zalezy od pilota .. :) jak ktos stanie w miejscu to na luzie bedzie kaplica :D

--- Koniec cytatu ---
Może i zależy od pilota, a może bardziej od czasu jaki w grze spędzasz. Od pewnego czasu ze wszystkiego w EVE stopniowo coraz mniej kasy się daje uzyskać (oczywiście uśredniając). 200mln w 46h to żaden problem na lvl4 (średnio wyjdzie po około 4.5mln/h), jednak taki maraton jest mało prawdopodobny. Zakładając, że grasz 5h dziennie (10h w sumie) to już to jest wyzwaniem jeśli nie masz odpowiedniej ilości SP oraz portfela pozwalającego na zakup topowego sprzętu (niech będzie chociaż np. Navy Raven z faction/T2 fitem).
Z drugiej strony na handlu bez większego wysiłku logując się na kilkanaście minut dziennie jesteś w stanie wyciągnąć te 200mln. Oczywiście w tym wypadku dużo zależy od wiedzy i... szczęścia. Myślę, że na temat handlu to tu na forum są znacznie ode mnie więksi guru. W produkcji teoretycznie te kwoty możesz uzyskać, ale albo wymagają podobnie jak w handlu dużego kapitału początkowego, albo bardzo dobrej znajomości rynku.
Generalnie to szybko zarobić 200mln bez odpowiedniego doświadczenia nie jest łatwo, ale wraz z nabywanym doświadczeniem i dywersyfikacją stopniowo nastręcza to coraz mniej problemów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej