Eve Online > NoobGarten
Jak się gra noobom?
MightyBaz:
najszybciej nauczysz sie tej gry i bedziesz przydatny jak polatasz w corpie, ktory stacjonuje - walczy - kopie - uprawia POSy itd w glebokiej i dalekiej przestrzeni..z daleka od Empire.
Jesli bedziesz caly czas probowal grac, gdzie wiekszosc noobow...to coz...
Fizyk:
Hmm. Właśnie czytałem że polacy po japończykach są najdłużej pracującym narodem, już bałem się że cała Polska popada w pracoholizm a tu proszę "...................... potrzebny jest czas więc wieczorami gram a w pracy czytam jak mam czas..............."
Ale pisząc o temacie. Jeszcze nie tak dawno temu byłem kompletnym noobem dzisiaj mam 4 alty i majątek większy od niejednego polskiego korpa, z doświadczeniem rozumianym jako wiedza też nie jest źle. Jedyne właściwie braki tylko w sp. ale mimo to całkiem nieźle sobie radzę w swojej klasie spotykam twardych ludzików których nie mogę ugryźć i takich przed którymi uciekam gdy tylko zamigają mi na localu. To nie jest autopromocja ale zmierzam do tego : Tak można dogonić doświadczonych graczy ba mozna nawet ich przegonić, ta gra pod tym względem przypomina po prostu życie.
To prawda co pisał Baz, prawdziwa gra zaczyna się w głębokim 0.0 i radziłbym jak najszybciej wstąpić do jakiegoś korpa oferującego dostęp do niego
Pozdrawiam
Xarthias:
E tam 0.0.
Życie na pograniczu hi i low potrafi być brutalniejsze niż w 0.0. >:D
W 0.0 jest mniej ludzi - łatwiej kontrolować local, łatwiej zarobić kasę, można przykłady mnożyć w nieskończoność... Ogólnie jest łatwiej. >:D
A jak ktoś zajmuje się handlem czy produkcją - hi-sec to prawdziwy dziki zachód i 0.0 może się schować.
A gry nauczyć to można się wszędzie. Ważne jest, aby mieć od kogo.
Ale może ja noob i kerbir jestem i się nie znam :P
Ronin:
znasz sie duzo bardziej od baza :D i zgodze sie ze w 0.0 jest latwiej niz w lowsecu... mniej tu piratow, latwiej zarobic etc. Tylko trzeba najpierw byc w jakiejs corporacji 0.0 z swoim terytorium wtedy jest po prostu sielanka.
Fizyk:
A ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Baz pisał nie o tym gdzie gra jest łatwiejsza ale o tym gdzie najszybciej się jej mozna nauczyć. Napewno nie będzie to na pograniczu imperium i low secu bo tam zbyt bardzo jesteś uzależniony od NPCowskiego świata w głębokim 0.0 natomiast ten świat budujesz sam ( no gdyby nie raty wałęsające się po paskach naprawdę możnaby poczuć atmosferę tego " dzikiego zachodu".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej