Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (18/83) > >>

Sadorus:
Witam ponowie , jakos poradzilem sobie z tutorialem , chcialbym jescze zadac kilka pytan. No wiec moja postac prezentuje sie tak : Minimator/Vherokior/Industury/Prospector memory 14pkt willpower 4pkt charisma 8pkt perception 7pkt intelligence 12pkt no i moje pytanie jest takie czy nie jest ona totalna porazka? Po skonczeniu tutoriala niewiem za co sie zabrac ? moze jakas wskazowka?

Xarthias:
co masz robić? a co chcesz? :)

A postać w miarę w miarę pod zastosowania przemysłowe/górnicze/naukowe... Ze skillami do walki opartymi na perc/will będzie trochę gorzej, ale bez tragedii...

Ellaine:
Mamy wielka rodzine w prawie srednich rozmiarow MTF. W sumie jest pelny freelance i samowolka, ale przypadkiem zawsze 80% ludzi znajduje sie w corpowym gangu, chyba ze jest bieda i czas na zniwa.

Ale zarzadzanie to nie wszystko. Przede wszystkim - leccie do 0.0 :)

Ja zaczynalem w malym, totalnie luznym korpie freelancowo - projektowym (tzn - ludzie zglaszali projekty wspolnej dzialalnosci na forum, umawiali sie i wtedy bylo wspolne latanie i inwestycje, co zreszta wcale niezle wychodzilo). Potem przenieslismy sie do 0.0, 20% wymieklo (straty, wojna), korp sie rozpadl w koncu po przegranej wojnie sojuszu (Huzzah) - za maly na 0.0 - wszyscy rozeszli sie do korpow gdzie latwo o sformowanie gangu o kazdej porze dnia i nocy. Ale te 80% ludzi którzy wytrzymali uważa pierwszy dzień radosnego skanowania księżyców na niekoniecznie swoim terytorium za początek prawdziwej przygody w Eve, jak wejscie maturzysty w dorsle zycie pracujacego studenta alboco ;)

Sadorus:
tak o cos takiego chodzilo :) tylko zebym nie byl chlopakiem do bicia ... A po tutorialu od czego zaczac?Chcialbym zarobic cos kasy zeby po 1,5 miecha oplacic konto za kase w grze. Aha i jescze jedno kiedy bede mogł kupić swoja pierwsza Mining Barges?

Sadorus:
Witam no więc zabrałem sie za misje ... Making Mountains Out of Molehills (4 of 10)

Mission briefing
We’ve just suffered a terrible setback. One of our most brilliant young scientists was just blown up on his way to this station. His datacores contained some vital information on a prototype he was working on for the annual Universal Science Expo, something which a lot of scientists would love to have a look at.

I need you to take the codebreaker unit I gave you, head out to his wreck and try to hack into what’s left of his systems. We desperately need anything you can find, so we can try our hand at reconstructing his prototype. Here are the coordinates for his wreck; head out there and give it your best shot. We’re counting on you.

This mission expires at 2007.04.23 18:12:23

Overview and Objectives
The following objectives must be completed to finish the mission:

Bring Item Objective
Acquire these goods:

Objective
Hack into the young scientists wreck and return to your agent.: Objective completed

Rewards
The following rewards and bonuses will be yours if you complete this mission:

Wszystko ladnie pieknie niby hakuje wrak ale niemoge go otworzyc :/ co za tym idzie niemoge wykonac misji więc lece ponownie do agenta i mowi mi tak : The item must be located in your cargo hold or in your personal hangar . if u have multiple objectives of the same item type in the same location, please use either the hangar or your cargo hold , but not both

i nadal nic :/ odrazu dodam ze nie mam hackingu na 1 poziomie wiec code~~ niemoge wrzucic na statek a misja jest na samym poczatku :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej