Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (17/83) > >>

SCP:
Witam!
Mam parę pytań odnośnie gry:
- ile zajmuje na dysku po wszystkich updatach etc.??
- czy można mieć wiele statków (flotę) czy lata się tylko jednym statkiem (tak byłem na stronie EVE, ale za dużo tam nie ma na temat zasadniczej gry)??
- jak ze sterowaniem??  klikamy myszką, czy może jakieś WSAD?
- gra dużo Polaków??
To by było na tyle :)
Pozdr.

NIE ZAUWAŻYŁEM TEMATU "TOTAL NOOB QUESTIONS" Z GÓRY PRZEPRASZAM :(.

Xarthias:
1. U mnie 1,57GB :)
2. Można mieć dużo statków, ale w danej chwili latasz jednym tylko.
3. Żadnych WSADów na szczęście, Eve nie jest symulatorem sensu stricte. Głównie myszką, F1-F8 też sie przydaje.
4. Coś koło 2500 aktywnych kont zarejestrowanych w Polsce. Nie licząc trialowych.

--- Cytat: SCP w Kwietnia 06, 2007, 19:16:57 ---NIE ZAUWAŻYŁEM TEMATU "TOTAL NOOB QUESTIONS" Z GÓRY PRZEPRASZAM :(.

--- Koniec cytatu ---
Scalone :)

Zapraszam do przedstawienia się w dziale Lobby & Meetings, a po stworzeniu postaci - w dziale Evidencja :)

Sadorus:
Witam na wstępie powiem ze jestem newbie i już przy wybieraniu rasy miałem problemy z decyzją :). No więc w tutorialu musze lecieć do martwej strefy i zniszczyć piratów , po koleji ich zabijam i niestety niemoge ruszyc dalej w tutorialu gdyz oni pojawiaja sie na nowo :/

Xarthias:
Czytaj opisy misji!
O ile dobrze pamiętam, to z wraku zestrzelonego gościa musisz zabrać coś i zawieźć agentowi.
W razie problemów wleź na kanał CENTRALA NOOBS w grze i tam pytaj.

sepa:
Wlez w grze na #polish to sie dowiesz gibko co i jak :)

Klikosz 'chat' i tam mosz kanaly, abo dej join i wpisz 'polish' abo posznupej po tym co tam je.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej