Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (47/83) > >>

seishin:
heh no problem tak czy siak jest ten sam - w koncu kiedys cos sie stanie ze bede musial kogos pozdrowic chmurka plazmy albo kawalkiem metalu i tu lezy pies pogrzebany :)

co do dronek to mam calkiem niezle rozwiniete skile jak na poczatek bo wybralem opcje special forces ale nadal miec 1 dronke na cala chmare npckow troche moze niewystarczyc bateryjek na utrzymanie tarczy i armora calego....

co do cruisera to zostalo mi do ustukania 3 mln jeszcze  na thoraxa :buck2:

wiec jak ktos kiedys bawil sie w rozne fity to niech sie podzieli info :)

tia

Goomich:

--- Cytat: seishin w Czerwca 23, 2007, 22:53:30 ---co do dronek to mam calkiem niezle rozwiniete skile jak na poczatek bo wybralem opcje special forces ale nadal miec 1 dronke na cala chmare npckow troche moze niewystarczyc bateryjek na utrzymanie tarczy i armora calego....

--- Koniec cytatu ---

Jako gallente olej tarcze i tankuj tylno na armorze.

profesorvico:
Hello mam pytanko noobowe Otóż why otwieraja mi sie okienka od wreckowania w oknie od czata. Wyciagam je stamtad i za kazdym razem otwieraja mi sie w czacie. Jak to zmienic.   

PROFESIOS

NeX:
Domyslne ustawienia EVE powodują przyciąganie się okienek i ich łączenie jeżeli choć raz wrzuci łeś jedno okienko w drugie. Może się z tego powodu zrobić chaos gdy zaczynają się czasem nie tak ustawiać, więc po wciśnięciu ESC wejdź w konfigurację i zaznacz dociąganie i łączenie okienek jedynie gdy wciśniesz SHIFT.

Nie chce mi sie teraz logować do gry, ale o ile pamiętam, to loot z wrecka,  to ta sama lokalizacja okienka co w stacji pucha. Jeżeli zostawisz czat tam gdzie był oryginalnie (lewy dolny róg), to nad nim otwórz okienko cargo shipa, a ponad nimi okoenko puszki jakiejś. W takiej konfiguracji masz w miarę wygodny przegląd ekranu i po wydokowaniu okienka będą się ustawiać w taki sam sposób. Czyli okienko wrecka z lootem tak samo jak pucha w stacji. Pod spodem cargo shipa i na dole czat.

Wisielec:
Okejka, mam takie pytanie: Gram Caldariańczykiem z nastawieniem na missle/torpedy/rakiety. Dorobiłem sie Caracala i tak zaczynam rozmyślać: czy rakiety są dobrym wyborem na bliską odległość? (dmg jest mierny w myśleniu długofalowym, nawet ze specjalistycznymi rakietami i dobrymi wyrzutniami) czy lepiej zainwestować w hybrydy, czy wyspieszczone raockiet launchery dają rade?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej