Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (46/83) > >>

LosBekoczoS:
Baz ??  jak hackowac? od kiedy ? slyszalem ze maja powtac takie mozliwosci ale ze juz teraz ?

korpusz:
IMHO SC powinny pekac po 6miechahc nie uzywania bo ciekawe ile juz takich kontenerkow wisi od kilku lat :/

seishin:
witam :)

niedawno dolaczylem do spolecznosci eve (narazie trial z zamiarem aktywacji) wiec noobowskie pytanko:

zaczalem gallente no i jakims tam cudem dorobilem sie catalysta - ogolnie rewelka ale jako ze narazie tylko wykonuje misje od agentow to mam problem z doborem broni i ewentualnie reszty zlomu :

doszedlem do momentu w ktorym nie wiem czy isc w zasieg i nawkladac railgunow czy zainwestowac w skille zwiazane z propulsion jamming i zostac przy blaserkach??? dodatkowo za niedlugo (jak patrzalem po skillach) bede mogl trenowac obsluge cruiserow wiec wypadalo by juz cos zaplanowac a jako ze jestem ciemny jak tabaka w tych sprawach to nie wiem dokladnie w co pakowac sp - blastery czy raile??? - wiem ze wszystko mozna ewentualnie pozniej poprawic na tym etapie gry ale raczej wolalbym sobie nie robic na starcie miszmaszu ze skillami :)

pozdrawiam

Yurioni:
zeby bylo ciekawiej :D masz jeszcze 3 opcje a mianowicie dronki :D ja je wybralem i nie zaluje :)

Skeer:
No dronki wymiatają...  8) Wymiata też ich szukanie, jak się zapomni o ściągnięciu ich na shipa przed warpem...  :laugh:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej