Eve Online > NoobGarten
Total Newb Questions
Ellaine:
Ale durnota :)
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Gregorius w Czerwca 09, 2007, 09:04:36 ---ghehehe nie no nie ma to jak rozbieżność :-)
pytanie :
--- Cytuj ---6. "Per skill level" np jesli chodzi o bonus do small hybrid weapon to chodzi o moje skile? czy o poziom statku?
--- Koniec cytatu ---
odpowiedzi:
--- Cytuj ---6. O Twoje skile
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---6. Skill statku (też miałem ten problem na początku).
--- Koniec cytatu ---
:crazy2:
--- Koniec cytatu ---
Przyjąłem, że pytającemu chodziło o opis statku. Niektóre statki mają bonus do damage/optimal/tracking i wtedy ten bonus liczony jest na podstawie poziomu skilla statku (czyli np. skilla Caldari Frigate lub Destroyers). Opis statku mówi o bonusie "per skill level" ale nie wspomina o jaki skill chodzi. Pamiętam, że gdy zaczynałem grę też miałem z tym problem.
Oczywiście na parametry działek mają jeszcze wpływ skille z działu Gunnery ale przyjąłem, że jest to sprawa tak oczywista, że znana pytającemu.
ylony:
Helo od niedawna gram w EVE . I drażni mnie bardzo jedna rzecz .Ano skile . Bo denerwuje mnie , ze jak koncze grac o 1 w nocy i daje jakiegos skila by sie trenowal jakies 8 godzin , to potem sie czas marnuje i sie nic nie trenuje :'( Dlatego bo rano nie mam nawed 5 minut by wlaczyc kompa . A szkoda bo przez 12 godzin jak mnie nie ma mogloby sie cos wytrenowac . Jest jakas automatyzacja ? Taka , ze trenuje learning na 3 lvl a potem automatycznie by trenowalo na 4 lvl ? Jest jakis Addon ? Dzieki za odpowiedz . O0
P.S. Sory jeśli jest juz taki topic a ja daje nowy . Niezauważylem takiego .
ArchenTheGreat:
--- Cytat: polgh w Czerwca 11, 2007, 16:21:40 --- Helo od niedawna gram w EVE . I drażni mnie bardzo jedna rzecz .Ano skile . Bo denerwuje mnie , ze jak koncze grac o 1 w nocy i daje jakiegos skila by sie trenowal jakies 8 godzin , to potem sie czas marnuje i sie nic nie trenuje :'( Dlatego bo rano nie mam nawed 5 minut by wlaczyc kompa . A szkoda bo przez 12 godzin jak mnie nie ma mogloby sie cos wytrenowac . Jest jakas automatyzacja ? Taka , ze trenuje learning na 3 lvl a potem automatycznie by trenowalo na 4 lvl ? Jest jakis Addon ? Dzieki za odpowiedz . O0
P.S. Sory jeśli jest juz taki topic a ja daje nowy . Niezauważylem takiego .
--- Koniec cytatu ---
Nie ma ale CCP przebąkuje, że może coś takiego wprowadzą. Póki co trzeba wstawać w nocy. Nie przejmuj sie jednak, wkrótce skille będą Ci się trenowały przez kilka tygodni więc będziesz mógł na noc ustawiać te dłuższe.
Ellaine:
Podstawowa strategia jest taka, ze na noce trenujesz cos czemu zostalo jeszcze ponad dobe treningu, a jak jestes online to konczysz skille ktorym zostalo pare godzin lub minut.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej