Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (42/83) > >>

NeX:
10 minut?
Tak się złozyło, że wszystkie statki graczy, które miałem czas salvować to T2. Ja również używałem AFa - Retribution z jednym salvagerem i skilem na lev 3. Nigdy nie zajęło mi to więcej niż kilkadziesiąt sekund. Salvowanie destroyerem z 4 salvagerami, to praktycznie insta. kliksz i w kilka sekund masz. Przynajmniej jesli idzie o factiony NPC.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Albi w Czerwca 07, 2007, 21:38:32 ---Moze ktos to potwierdzic? Bo stoi to w sprzecznosci z moja dotychczasowa wiedza. Wydawalo mi sie, ze zwieksza szanse zakonczenia cyklu, ale jak sie nie skonczy w tym cyklu, to sie skonczy w nastepnym, salvaguje sie wolniej ale wypada to samo. Jak to jest?

--- Koniec cytatu ---

Jest tak jak mówisz. To samo dotyczy hackowania i archeologii o ile mi wiadomo.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: FaTuM w Czerwca 07, 2007, 14:14:17 ---1. Czy poziom Salvingig powieksza JAKOŚ I ILOŚĆ wydobyty rzeczy?
2. Ktoś zna jakieś dobre złomowisko w rejonach GAllente?
3. Czy podczasz misji jak nie mam czasu na Call down czy cos w tym rodzaju. (tego napisu 15 minut itp) to moge spokojnie "ewakuować się" np resetem ? :)
4. jaki booster radzicie do deski?
5. Czy ilość skili jest ograniczona?
6. "Per skill level" np jesli chodzi o bonus do small hybrid weapon to chodzi o moje skile? czy o poziom statku?
(to mzoe głupie pytanie ale na "polish nikt nie potrafil mi powiedziec"
7. Co pisać Ludzią żeby mnie nie bili? jakas nazwa staku czy cos? czy jakiś skrót? ktos mówił żeby w nazwie staku pisać "Dont kill me pls :P "
8. jak kupie tc to przepadaja mi trial dni ? tzn czysie dodadza?
9. Co zrobic z itemem " militians" ? :| mam 20 gosci i nie wiem co z nimi zrobic, sa niemisjowi
10.  Po co jest woda antybiotyki itd?
11.jak opuscic korporacje ta pierwsza i jaka jest tata co mnie przyjmie z polakami?  (nie po polskiemu wiem)
12.Czy szybko salvingu na jednym obiekcie zalezy od ilość salvagerów?
13. Czy są rigi na dodanie np: Jedno kreskowego slota?

z góry dziękuje za fachową pomoc

--- Koniec cytatu ---

1. Nie.
5. Nie (liczba nie ilość - skille są policzalne).
6. Skill statku (też miałem ten problem na początku).
7. Nie ma sposobu.
9. Sprzedaj, czasem są potrzebni do graczom do jakichś ofert. Możesz też zostawić ich w kontenerze w przestrzeni ale to trochę okrutne.
10. Do handlowania. Kupujesz tanio, sprzedajesz drogo.
11. Lecisz do stacji gdzie nowa korporacja ma biuro i składasz aplikację. Jeśli Cię przyjmą to automatycznie opuszczasz starą korporację.
12. Pośrednio. Większa szansa, że którykolwiek z nich zadziała. Lepiej jednak dać je na kilka różnych celów jednocześnie niż wszystkie na jeden.
13. Nie.

Gregorius:
ghehehe nie no nie ma to jak rozbieżność :-)

pytanie :

--- Cytuj ---6. "Per skill level" np jesli chodzi o bonus do small hybrid weapon to chodzi o moje skile? czy o poziom statku?
--- Koniec cytatu ---

odpowiedzi:

--- Cytuj ---6. O Twoje skile
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---6. Skill statku (też miałem ten problem na początku).
--- Koniec cytatu ---

:crazy2:

Aeon Horax:
Lepsze jest to :

--- Cytat: FaTuM w Czerwca 07, 2007, 14:14:17 ---1. Czy poziom Salvingig powieksza JAKOŚ I ILOŚĆ wydobyty rzeczy?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Horax w Czerwca 07, 2007, 14:38:42 ---1. Tak

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: ArchenTheGreat w Czerwca 08, 2007, 22:41:30 ---1. Nie.

--- Koniec cytatu ---

:2funny: :2funny: :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej