Eve Online > NoobGarten
Nowy noob !! Kilka pytan i nietylko.
sithmasta:
heh 3 dzien sie zaczal a ja juz scythe mam i sobie smigam po omber w 0.6 :) musze tylko wyczaic jakis sposob na duzy transportowiec zebym nie musial latac co 5 min do bazy
no i na obrone bo czasami jakies mietki tam sa i chca mnie odstrzelic nie ma problemu ale troche to denewuje
jarecki:
w scythe ? drony i rakiety :)
Goomich:
--- Cytat: "sithmasta" ---heh 3 dzien sie zaczal a ja juz scythe mam i sobie smigam po omber w 0.6 :) musze tylko wyczaic jakis sposob na duzy transportowiec zebym nie musial latac co 5 min do bazy
--- Koniec cytatu ---
Potrzebny ci Industrial, ale nie mo?na ich skillowa? na kontach trialowych.
el_tzar:
Mowisz ze wczoraj kogos nowego Val przyjal? Jak z roboty wroce to sprawdze :)
Swoja droga, wczoraj na "treningu" ktory Val nam udzielil to moj kompan o malo mnie nie rozwalil (rakiety :roll: ) a drugi scramblerowal swojego nauczyciela w czasie realnego zagrozenia ;), jazda na maxa :D
Aenyeweddien:
Swoj? drog? id?c do RA to uwa?aj przez du?? cz??? tego forum jest ono bardzo powa?ane jako ... dostawca lootu t2 :twisted: :twisted: :twisted:
A jak poszukasz na forum to znajdziesz nawet jak ??dnie Dredy trac? 8) 8) 8)
A odpowiadaj?c na twoje pytanie czysto polskich korporacji to w grze jest troch? 8) 8) 8)
Team Speak to zale?y od korporacji ka?da z regu?y ma Swój.
A co do charyzmy to ona do tej pory sprawdzala sie chyba tylko przy skilach z zakladki management 8) 8) 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej