Eve Online > NoobGarten
Nowy noob !! Kilka pytan i nietylko.
sithmasta:
Witam!
Dzisiaj znalazlem linka do tej strony no i postanowilem zobaczyc coz to za gra. Gre zobaczylem u kuzyna ktory gra na trialu no i tak mi sie spodobala ze postanowilem na jakis czas odstawic Everquesta2 i Star Wars Galaxies.
Wlasnie zasysam klienta eve no i w tym czasie postanowilem sie przywitac przedstawic i od razu poprosic o pomoc.
Z racji iz jest polska strona gry to i pewno jest polska gildia moze jakis server team speak (to takie zboczenie z everquesta) jesli mozna to prosze o podanie danych co i jak jezeli juz w grze bede.
Gra mi sie spodobala no i jestem przekonany ze pogram dluzej niz 14 dni bo takie kosmiczne giery mnie niezle kreca.
Poczytalem tu troche postow no i chcialem zapytacj jaka rasa bedzie dobra dla wojownika/kopacza ??
Jak rozlozyc punkty? no i jak skillowac(chce pograc dluzej wiec na 100% zaczne od trenowania skilli dajacych boosta do uczenia).
No i czy jest tu ktos z okolic slaska(Zabrza wlasciwie??)
Jak co to zostawiam swoje gg 1478077
Wszelkie info mile widziane i z racji ze to moj pierwszy post prosilbym o milsze traktowanie (zazwyczaj zjezdza sie nooba za nieuzywanie wyszukiwarki)
Pozdro All
nastradi:
n00b
welcome
sithmasta:
dziekuje za gorace powitanie :)
ale moze bardziej rzeczowo kilka linijk tekstu z informacjami.
jak moj prof. Elektroniki mowi Panowie wiem ze wy biednymi studentami jestescie ale w tym sprawozdaniu kurna wnioskow brakuje
Ellaine:
Kazda rasa jest dobra do wszystkiego. Zwracaj uwage na pieknosc pyszczka i klimat rasy (jesli chcesz otrzec sie o RPG).
Na czystego wojaka; max perc, willp, przyzwoicie int, mem, malo charyzmy
Na postac uniwersalna; wszystko rowno tylko charyzmy malo
Na przemyslowca; troche wiecej int i mem niz perc i wilp, wciaz malo charyzmy
Charyzma moze sie bedzie bardziej przydawac w przyszlych dodatkach.
pc5:
Wi?kso?? rzeczy, o które chcesz spyta? jest na tym forum - szukaj.
Zrób tutorial.
Po trialu powiedz czy Ci si? podoba.
Je?eli jeste? pewny, ?e gra Ci si? podoba daj si? zabi? z 10 razy w lov secu albo 0.0 i zastanów si? czy wytrzymiesz to w przysz?o?ci wiele wiele razy.
Czy to jest w?tek w stylu "OMG, jestem nowy, co mam robi?!?? ^^?"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej