Eve Online > NoobGarten
Nowy noob !! Kilka pytan i nietylko.
Kamoris:
Charyzma sprawdza sie dla zakladki leadership czyli do command shipow jesli ktos planuje takowymi latac. A generalnie nie straszcie ludzmi RA niech ida lataja naucza sie przynajmnije nowego jezyka : ( Nu zajac pogadi :P)
Ellaine:
Leadershipa sobie trenuje czasem na pocieszeniwe kiedy dopada mnie zal ze mam za duzo charyzmy.
Tomash Kovahlsky:
Charyzma przydaje sie w zakladkach: CorpManagement, Leadership, Social i Trade
Ellaine:
Tyle ze (prawie)wymaksowanie trade to nie jest zbyt dlugi czas, bo tych skilli jest nieduzo i nie sa za trudne. Mam wszystkie praktycznie skille handlowe w okolicach 4 i byl to wysilek podobny do zrobienia learningow.
Wymaksowanie social jest trudne tylko pod wzgledem dostepnosci niektorych koneksji, no i ma sens tylko dla mission runnerow, a mission runnerowi oplaca sie bardziej robic szybko dziesiatki milionow SP do klepania misji niz przyspieszac te kilkaset tysiecy w socialu.
Corp management (oprocz moze anchoring 1) jest niepotrzebne 95% ludzi. Pozostalym (czyli CEO rozniastych korporacji) w wiekszosci przypadkow wystarcza nieduzo SP w tym temacie, bo wiekszosc korporacji jest mala. Jak mozna sie domyslic, szefowanie duzym korporacjom nie jest zbyt czesto spotykanym zajeciem.
Leadership jest dobry na otarcie lez ludzi ktorzy maja duzo charyzmy. Mam te satysfakcje, ze daje swoim wspolgangsterom po pare procencikow do roznych rzeczy, a bedzie wiecej :)
Raan Kern:
--- Cytat: "Ellaine" ---Tyle ze (prawie)wymaksowanie trade to nie jest zbyt dlugi czas, bo tych skilli jest nieduzo i nie sa za trudne. Mam wszystkie praktycznie skille handlowe w okolicach 4 i byl to wysilek podobny do zrobienia learningow.
--- Koniec cytatu ---
Co? mi si? o ucho obi?o, ?e jest jaki? dodatkowy skill do trade, który dzia?a tak jak Tycoon, ale dodaje jeszcze wi?cej trade slotów.
Wiesz co? o tym?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej