Eve Online > NoobGarten

Nowy noob !! Kilka pytan i nietylko.

<< < (4/7) > >>

sithmasta:
heh co do tego pilnowania bram to juz rozmawialem na ten temat z Valkirye moze kiedys jak narazie to skilluje learningi i latam dla security
juz mam +3 mem +3 int i wieczorem bedzie learning na +3 wiec jak narazie jest ok troche sie martwie ze 7 inta na starcie to troche malo ale mysle ze bedzie ok

co do tych wszystkich miejsc to pewnego dnia je odwiedze ale narazie chce sie lepiej zaznajomic z gra i wogole

dzieki wielkie za wszelkie info i mam nadzieje ze jeszcze cos ciekawego napiszecie

el_tzar:
Jak nie, przeciez dzisiaj RA ma sie pozbyc wlasnie za pomoca scramblerow (czy tacklerow jesli pasuje) jakis tam wrogi korp 20-osobowy, co siedza w miejscu i czekaja az ich podbija :) , co pokazuje jakie z nich nooby skoro nie moga poszerzyc granic 8)

el_tzar:
Chcesz WSZYSTKIE miejsca odwiedzic??????
Ja bym sobie od razu darowal, za duza strata czasu ;) , zreszta, kazdy system jest inny a jest ich tak kilkaset.
Ejej, o ktorej mniej wiecej wczoraj z Val`em gadales?

sithmasta:
sziedzialem wczesnyjm wieczorem
wtedy jeszcze jakis gosc juz sie na 100% zdecydowal bo warp scramblera zaczal trenowac

a tak na powaznie to ja chcialbym znalezc sie w corpie gdzie sa organizowane jakies ciekawe wykopaliska :) no i zadymy oczywiscie
ale na chwile obecna to pogram triala pod koniec odpale skillowanie jakiegos lvl 5 no i wyjade na 4 miechy do USA tam zabardzo okazji do gry nie bede mial wiec aktywuuje gre dopiero w pazdzierniku jak wroce
tak ze narazie w kopy za bardzo sie bawic nie oplaca

Raan Kern:

--- Cytat: "el_tzar" ---Chcesz WSZYSTKIE miejsca odwiedzic??????
Ja bym sobie od razu darowal, za duza strata czasu ;) , zreszta, kazdy system jest inny a jest ich tak kilkaset.
Ejej, o ktorej mniej wiecej wczoraj z Val`em gadales?
--- Koniec cytatu ---

Systemów jest oko?o 5,000 :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej