Eve Online > Patche i dodatki

nowe modele

<< < (15/17) > >>

MightyBaz:
moze XARTHIAS oglosilby jakis konkurs graficzny na modele shipow w eve...najlepsze prace zostalyby przekazane do CCP, moze nawet daloby sie dogadac wczesniej z nimi, coby szarpneli sie na jeksies powazniejsze nagrody...

Ellaine:
Jak np umowa o pracę :)

Assari:

--- Cytat: Mighty Baz w Maj 30, 2007, 12:52:52 ---moze XARTHIAS oglosilby jakis konkurs graficzny na modele shipow w eve...najlepsze prace zostalyby przekazane do CCP, moze nawet daloby sie dogadac wczesniej z nimi, coby szarpneli sie na jeksies powazniejsze nagrody...

--- Koniec cytatu ---

Co masz na myśli pisząc "modele" ? Szkic na papierze? W Paincie? Model z 3DMax ?
Sorry ale nie widzę szans na przekazanie takich modeli do CCP w kontekście, że coś miałoby z tego wyniknąć poza być może umieszczeniem gdzieś jako art dotyczący gry. Chciałbym wiedzieć czy CCP kiedykolwiek w historii EVE użyło jakiegokolwiek modelu będącego pracą kogoś z poza firmy jako podstawy do stworzenia późniejszego modelu w grze. Gdzieś tam jest nawet jakiś edytor z tego co słyszałem ale... albo ludzi to kompletnie nie interesuje albo CCP spuszcza po brzytwie wszekie wytwory graczy nadsyłane do nich razem z mailem "dołóżcie mój extra model shipu do EVE"

MightyBaz:
niom...moze warto najpierw z nimi pogadac na ten temat...nie znam firmy ktora nie chcialaby skorzystac z pomyslow od graczy...

xarthias wanted !!!

Ellaine:
Na forum eve-o z pomysłami (to forum pod game development) co pare miesięcy pokazuje sie czlowiek z pieknymi obrazkami statkow albo POSow, renderami, opisami, pdfami.
Nic mi nie wiadomo o tym, zeby ktorykolwiek z nich (pomyslow graficznych) dostal sie do gry, chociaz reakcje na forum byly zwykle entuzjastyczne.
Wydaje mi sie ze po prostu ustalona grupa artystow CCP zarzadza esttyka poszczegolnych ras i produkuje wszystkie grafiki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej