Eve Online > Patche i dodatki
nowe modele
Assari:
A może by tak mały zwrot w kierunku związanym z tematem topicu ?
Mam taką propozycję, na luzie, bez nadymania się. Jak chcialibyśmy żeby wyglądały nowe modele shipów.
Sa na ten temat przecieki, jakies arty itd... możemy założyć że większość nowych modeli to będa po prostu lepiej oteksturowane stare modele + dołożone jakieś efekty graficzne typu bump mapping itd...
Ale może ktoś ma swoją wizję jakiegoś shipa. Wzorowaną na czym kolwiek, innym serialu/filmie s-f, jakims arcie znalezionym gdzieś/kiedyś w necie. A może sam we własnym notatniku ołóweczkiem sobie szkicował swój wysniony ship?
Np. Scorpion. W komiksach o Funky Kovalu był taki ship. Nie przypominam sobie jego nazwy ani rasy. ale był podobny do płaszczki z z długim, giętkim ogonem. Lekka modyfikacja i byłby z niego Scorpion jak się patrzy.
iniside:
Ja bym chcia; zeby shipy ca;ladari byly bardiej klasyczne (latajace klocki :e) w Stylu Wing Commander, Homeworld, SG: Atlantis (okret klassy Aurora).
Bow sumie w zyciu nie widziałem nic przydszego niz Caracal, Osprey, Raven.. eee
Dobra ladne statki Caldari to Rokh, Drake, Ferox. (;
Fedajkin:
Fizyk... pliz KTÓRY KTÓRY KTÓRY.... zapamiętaj KTÓRY, "ktury" jest be! KTÓRY!!!
[ontopic]na szczęście nie latam Caldari a te prosto spod zgniatarki złomu wzięte shipy jakoś bardzo mi nie przeszkadzają...[/ontopic]
korpusz:
ja bym chcial aby w grze byl ship z gry Nexus: The Jupiter Incident o nazwie Angelwing 8)
Kto gral ten wie o czym mowie, kto nie to niech sobie w google grafika wpisze nazwe gry.
albo http://www.youtube.com/watch?v=bhhnRXdNXCw
Voulture:
--- Cytuj ---na szczęście nie latam Caldari a te prosto spod zgniatarki złomu wzięte shipy jakoś bardzo mi nie przeszkadzają...
--- Koniec cytatu ---
Nie chcesz to nie jedz. :P
Każdy ma swoje upodobania i nic tego nie zmeni, do niektórych wyglądów mozna się przyzwyczaić, do pewnych nie. Nienawidzę za to bezmyślnego generalizowania i nie chodzi mi tu tylko o modele ale ta bezsensowną dyskusje wyżej. Podobnie ma się to z argumentami "nie zgadzasz się ze mna to jesteś głupi" i jakimiś ucieczkami personalnymi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej