Eve Online > Patche i dodatki
nowe modele
Fizyk:
No tak po cichu zakładacie że ludzie zajmujący się całą oprawą graficzną są na tyle uber że właściwie nic nie można tam poprawić. Prawda jest taka że wśród graczy ( a jest ich przecież od groma ) są i tacy kturzy znają się lepiej lub przynajmniej tak samo jak pracownicy CCP. Nie wiem i nie rozumiem czym taka polityka wydwcy gry jest spowodowana. Zdaję sobie sprawę że EVE nie jest zwykłą rozrywką dla niekturych stała się pasją i jestem pewien że wielu z nich zechciałoby pomóc w tworzeniu także tej częśc świata ale jak napisałem nie rozumiem ich polityki
Pozdrawiam
iniside:
--- Cytuj ---Web 2.0 to slogan marketingowy służący do sprzedawania masom rzeczy, które były normalne w internetowych społecznościach już 12 lat temu - tylko te społeczności były mniejsze.
--- Koniec cytatu ---
Co najmniej od postania Wiki. Naszczescie ktos w tym zwietrzyl interes i zaczol promować :D
Ellaine:
Okolo rok temu gadalem z Kieronem na temat potencjalnego outsourcingu i wspolpracy z third parties w tworzeniu elementow swiata. Po naradzie z devami stwierdzil, ze nie ma opcji - moge zlozyc CV i przeniesc sie do nich - ze wzgledu na spojnosc i kontrole nad produktem, wszystkie rzeczy maja powstawac w ich siedzibie w Islandii.
Ellaine:
Mozna bylo latwo przegapic, filmik jest na miejscu od listopada 2006 a ja trafilem na niego przypadkiem dzis rano ;)
http://myeve.eve-online.com/download/videos/?type=4
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Xavier Setis w Maj 30, 2007, 14:19:22 ---Chyba nie zauwazyli ze gracze najlepiej wiedza czym by chcieli latać :D
--- Koniec cytatu ---
Różowym Drake'iem z ośmioma cruise missile, +15% shield resist na poziom oraz możliwością używania fighterów.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej