Eve Online > Patche i dodatki
nowe modele
Fizyk:
A nasza dyskusja przypomina coś takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=KFxPvd10Ikw
Pozdrawiam was Intelektualiści ;)
MightyBaz:
--- Cytat: Fizyk w Maj 30, 2007, 01:42:59 ---
Pozdrawiam was Intelektualiści ;)
--- Koniec cytatu ---
wyglada na to ze jestes miernym "astrofizykiem", ktory kurczowa trzyma sie pogladow ze "pulsar Panie to pulsar i juz", a pouczanie nas o tym co nalezy myslec o wspolczesnej fizyce pokazuje jakies twoje ukryte kompleksy...wiecej dystansu "uczony kolego"...
Michieru:
Kurwa, jak nie nastolatki, to domorośli pomyleni naukowcy. Naprawdę nie ma już gry bez dewiantów? :-/
iniside:
--- Cytat: Michieru w Maj 30, 2007, 08:30:24 ---Kurwa, jak nie nastolatki, to domorośli pomyleni naukowcy. Naprawdę nie ma już gry bez dewiantów? :-/
--- Koniec cytatu ---
Lepsi domorosli fizycy z ktorymi mozna pogadac niz gief epax dzieciaki :E
Fizyk:
[supwyglada na to ze jestes miernym "astrofizykiem", ktory kurczowa trzyma sie pogladow ze "pulsar Panie to pulsar i juz", a pouczanie nas o tym co nalezy myslec o wspolczesnej fizyce pokazuje jakies twoje ukryte kompleksy...wiecej dystansu "uczony kolego"...][/sup]
Buhahaha. Po pierwsze z racji zawodu o tak zwanej współczesnej fizyce zdaje sie ze wiem więcej od ciebie, po drugie w kturym momencie cię pouczałem, przedstawiłem ci jedynie jak sprawy wyglądają to tyle a do reszty się nie odniosę. Zapytam jeszcze o jedno czy opis zachowania pręta przy prędkościach relatywistycznych był zły?? Cały czas czekam na nagrodę
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej