Eve Online > NoobGarten
Metody płatności - dyskusja
redbart:
Ja bez ??cza to jak bez r?ki, ostatnio staruszek mnie poprosi?, ?e jak wyjedzie na wakacje na 7 dni to mam mieszka? u niego w domu. Ma tylko modem 56k, i nie u?ywa go , wi?c nie ma ??cza internetowego. Jak ja to wytrzymam :( musze odmówic :(
Shkeec Umbra:
hehe
Ale wracaj?c do tematu , konta trialowego NIE DA SI? AKTYWOWA? KODEM Z PUDE?KA. Kod pude?kowy zwykle rozdzielany jest my?lnikami , time code pisan jest jednym ci?giem. Swoj? drog? uda?o mi si? kupi? na allegro kodzik 90 dniowy za 110 z? któren to ku mej uciesze zaktywowa? triala. Mam informacje ?e kodzików mo?e mie? wi?cej , zainteresowanym mog? przes?a? nick sprzedaj?cego z allegro.
yooguruto:
@ Shkeec Umbra twój ostatni post jest sprzed miesi?ca, jednak zaryzykuje - poprosz? namiary na tego faceta z allegro. PM? Interesowa?by mnie w?asnie kod aktywacyjny na 90 dni, którym móg?bym przed?u?y? ?ywotno?? konta z TRIAL'a.
Mo?e najpierw powiniem to zrobi?, ale juz za pó?no ^^, pragne si? przywita? :]. Coraz bardziej przymierzam sie do EVE'a. Zastanawia mnie tylko czy jeste?cie pozytywnie nastawieni na rodaków i czy jeste?cie wstanie zaproponowac jak?kolwiek pomoc w samej grze (nie mówie o tu o funduszach ale o samej atmosferze panuj?cej mi?dzy polskimi graczami). Trzymacie sie razem? Mo?e to dziwnie brzmi, ale tak z do?wiadczenia wiem, ?e Polacy potrafi? si? ró?nie zachowywa? na scenach gier MMO. To takie ma?e pytanie na pocz?tek my?le :).
Je?eli chodzi o sam? p?atno??, to ju? naczyta?em sie na forum wystarczaj?co. Chcia?bym sie tylko dowiedzie?, jak sprawa wygl?da z przerwaniem p?atno?ci. Wiem, ?e no jeden z najczarniejszych scenariuszy jaki mo?e sobie wyobrazi? gracz EVE, no ale mamy czasy takie jakie mamy :). Po jakim czasie 'niep?atno?ci' konto jest usuwane?
A je?eli chodzi o sama gr? - zaczne chyba kolejnego TRIALa, by sprawdzi? czy EVE nadal tak na mnie dzia?a jak kiedys, sprzed roku. Co? niesamowitego, jest to jedyny MMO, do którego nie podchodzi?em z my?l? - musz? sie nakoxa?, zgnie??, zaw?adn?c wszystkim co stanie na mojej drodze w rozowju mojej postaci na serverze. Mo?e to si? wyda? dla niektórych dziwne - w ko?cu jestem n00b :] - ale samo obcowanie w EVE napawa?o mnie wystarczaj?c? satysfakcj?. Co prawd? s? to wra?enia tylko z TRIALa, jednak ta gra ma w sobie to co? 'innego'? Naprawde cieszy?em sie jak dziecko w piaskownicy, kiedy mog?em o co, poskuba? wiert?em w asteroidzie :). Narazie s? to moje w?asne hipotezy, ale czy ta gra faktycznie wygl?da tak, ?e liczy sie dobro frakcji/federacji czy jak sie tam nazywacie? Ju? za samego 14dniowego obytu w EVE, odczu?em ?e ka?dy sie liczy. Mo?e nie jako ogromne wsparcie dla federacji (militarne/przemys?owe etc.) ale jakos sama jednostka lataj?ca pod nazw? danej frakcji.
Dobra, nie ten temat, nie ten czas na takie rozmy?lanie. Troch? si? rozmarzy?em :]. Z góry dziekuj? za odpowiedzi na wcze?niejsze w?tpliwo?ci.
/pozdrawiam
Locutus:
Nie wiem jak jest w innych korpach ale my w SHACK trzymamy si? razem. Bardzo profesjonalna kadra szkoleniowa ( du?o mi to da?o na pocz?tku gry ). A teraz pomagamy sobie razem w misjach czy wi?kszych zadaniach , mo?na pogada? te? o wszystkim i niczym, albo spotka? si? na zje?dzie w RL.
ps. Zagadaj do mnie w grze nick: Sir Locutus
yooguruto:
@Locotus, cieszy mnie to co piszesz, bo od zawsze przymierzaj?c sie do EVE chcia?em by? kopaczem, lub zajmowa? sie pokrewn? dziedzin? i zadaniami dla korpa zwi?zanym z miningiem :). Widz?c twojego siga, chyba trafi?bym w takim razie w dziesi?tke.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej