Eve Online > NoobGarten

Metody płatności - dyskusja

<< < (6/12) > >>

Sou:
Piszecie ze jesli aktywuje konto karta to bede juz placil w tej walucie w jakiej aktywowalem konto.

Czy to dotyczy takze sytuacji w ktorej kolejne oplaty robie juz za pomoca innej karty ?

Mam zamiar aktywowac konto karta bo akurat siostra siedzi w stanach i moze spokojnie bez zadnych proxy zaplacic;) Tylko jak wyjedzie to konto w banku tamtym oleje i juz nastepne oplaty bede musial robic z polski inna karta...

Jesli sie nei myle to bardziej sie oplaca placic karta? za 1wszy miech 60zl wyjdzie za kolejne 3 po 39zl za miech tak ?;)

Xarthias:
Bez znaczenia czym i jak b?dziesz p?aci? kolejne abonamenty.
Mo?esz zmienic na tc i spowrotem i mimo wszystko b?dziesz p?aci? w tej walucie w której zacz??e?.

Sou:
Rozumiem tez ze nie liczy sie co podaje jako miejsce zamieszkania? Wystarczy ze przy oplacaniu ( wpisywanie kodu karty itd ) mam napisane $19 a nie E19 i moge miec pewnosc ze wezma dolarki ?;)

roofi:

--- Cytat: "Sou" ---Rozumiem tez ze nie liczy sie co podaje jako miejsce zamieszkania? Wystarczy ze przy oplacaniu ( wpisywanie kodu karty itd ) mam napisane $19 a nie E19 i moge miec pewnosc ze wezma dolarki ?;)
--- Koniec cytatu ---

nie mylisz si? wtedy albo 19 15-to centymetrowych marchwi bez naci lub 19 biedronek 4-ro kropkowych

geeeeez

redbart:
Roofi rozwi? my?l:> bo czegos tu nie czaje :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej