Eve Online > NoobGarten
Metody płatności - dyskusja
Ellaine:
--- Cytat: "surt" ---mozna, legalne,
jak zrobic ?? kupic od kogos TC np. poszukac na forum eve-online ogloszen robiac screeny pamiatkowe w razie nie zadzialania TC i bawic sie na koncie oplacanym za iski ;)
ale co to za przyjemnosc zdobywac kase tylko po to by grac ;)
--- Koniec cytatu ---
90 milionow isk to nie jest taka straszna suma. Kopiac jakies crokity mozna wykopac jakies 20 milionow na godzine, czyli 5 godzin pracy i konto zaplacone. No, zalozmy ze 8.
A osoba bezrobotna, ktorej nie stac na oplate za konto ani nawet na fajki czy chleb, za to ma mnostwo wolnego czasu, moze sobie siedziec online naprzyklad tyle co osoba pracujaca w pracy. Miesiac pracy na etat to jakies 168 godzin. Czyli pokrywa koszty gry w eve w ciau malego ulamku czasu gry. Oczywiscie wyglada to mroczniej na poczatku kariery, kiedy jeszcze nie sie dostepu do 0.0, covertora albo sprzetu do robienia misji lvl 4 etc.
Ja osobiscie wole wydac 60 zlotych niz 100 milionow isk, bo mam 60 zlotych (na "zbyciu"), a nie mam 100 milionow isk (bo zbieram na Obeliska).
Ale mam znajomych i rodzine, ktorzy zwyczajnie nie maja stalego zrodla dochodu RL.
surt:
bezrobotni nie maja kasy na gre ;)
ale na internet, prad i inne uciechy maja ;)
tacy bezrobotni to maja dobrze :twisted:
wiem wiem ;) studenci i inni pro gracze na utrzymaniu rodzicow :twisted: :twisted:
EverSin:
--- Cytat: "surt" ---bezrobotni nie maja kasy na gre ;)
wiem wiem ;) studenci i inni pro gracze na utrzymaniu rodzicow :twisted: :twisted:
--- Koniec cytatu ---
cicho bo sie wyda...
jak ja chcialem oplacic eve to ograniczylem wydatki na szlugi, potem TC a teraz jak jest robota to juz luzik ;)
Ellaine:
--- Cytat: "surt" ---bezrobotni nie maja kasy na gre ;)
--- Koniec cytatu ---
Stale lacze to chyba jedna z podstawowych potrzeb czlowieka. Gdyby nie rodzice, zapewne dostarczalaby go pomoc spoleczna :)
surt:
ba teraz remontujac mieszkanie mysle nad doprowadzeniem sobie rj-45 do kibla ;) gdy by mi radiowka poszla ;)
tak jak woda i elektryczniosc powinni dawac internet do domu odrazu,
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej