Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens zaczynać
SokoleOko:
--- Cytat: Cors w Lutego 03, 2014, 15:40:37 ---Grająć na luzie (na jedno konto) na PLEX-a byłbym w stanie zarobić misjami L4 w 0.0 w jeden wieczór albo sobotni poranek.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy - wyfarmiłeś 3 cynabale w sobotni poranek? 240k LP? No może bez jaj...
[WILD5] Sheridan Philips:
--- Cytat: SokoleOko w Lutego 03, 2014, 16:01:44 ---Znaczy - wyfarmiłeś 3 cynabale w sobotni poranek? 240k LP? No może bez jaj...
--- Koniec cytatu ---
To chyba nie widziałeś Savannah 'LP' Kado, któremu nie chce się wymieniać na imple dopóki nie ma min. 2kk ;)
Coritsikaela Enth:
--- Cytat: SokoleOko w Lutego 03, 2014, 16:01:44 ---Znaczy - wyfarmiłeś 3 cynabale w sobotni poranek? 240k LP? No może bez jaj...
--- Koniec cytatu ---
2 cynabale i 250m z lootu.
Kobieta podnosi mnie w sobote o 8.00 bo lekcje prowadzi i do jej powrotu (13.00) grajac lekko z przerwami na śniadanie, prysznic itp itd mniej więcej co tydzień podobny rachunek.
nousagi:
Dzieki za odpowiedzi. A co to jest CTA?
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
SokoleOko:
--- Cytat: Cors w Lutego 03, 2014, 16:22:07 ---2 cynabale i 250m z lootu.
Kobieta podnosi mnie w sobote o 8.00 bo lekcje prowadzi i do jej powrotu (13.00) grajac lekko z przerwami na śniadanie, prysznic itp itd mniej więcej co tydzień podobny rachunek.
--- Koniec cytatu ---
W dwa tygodnie w Pure Blind zrobiłem 800k LP, farmiąc całkiem sporo jednym charem w Tengu i odrzucając misje nawet gdy grozi to stratą standu. I blitzując tam, gdzie tylko się da. Widzę, że jestem "bad at Eve" :P
--- Cytat: nousagi w Lutego 03, 2014, 16:29:00 ---Dzieki za odpowiedzi. A co to jest CTA?
--- Koniec cytatu ---
Call To Arms, czyli jeśli jesteś online, to masz lecieć na bloba.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej