Eve Online > NoobGarten

Czy jest sens zaczynać

<< < (5/7) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Cors w Lutego 03, 2014, 15:40:37 ---Grająć na luzie (na jedno konto) na PLEX-a byłbym w stanie zarobić misjami L4 w 0.0 w jeden wieczór albo sobotni poranek.

--- Koniec cytatu ---

Znaczy - wyfarmiłeś 3 cynabale w sobotni poranek? 240k LP? No może bez jaj...

[WILD5] Sheridan Philips:

--- Cytat: SokoleOko w Lutego 03, 2014, 16:01:44 ---Znaczy - wyfarmiłeś 3 cynabale w sobotni poranek? 240k LP? No może bez jaj...

--- Koniec cytatu ---
To chyba nie widziałeś Savannah 'LP' Kado, któremu nie chce się wymieniać na imple dopóki nie ma min. 2kk ;)

Coritsikaela Enth:

--- Cytat: SokoleOko w Lutego 03, 2014, 16:01:44 ---Znaczy - wyfarmiłeś 3 cynabale w sobotni poranek? 240k LP? No może bez jaj...

--- Koniec cytatu ---

2 cynabale i 250m z lootu.
Kobieta podnosi mnie w sobote o 8.00 bo lekcje prowadzi i do jej powrotu (13.00) grajac lekko z przerwami na śniadanie, prysznic itp itd mniej więcej co tydzień podobny rachunek.

nousagi:
Dzieki za odpowiedzi. A co to jest CTA?

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

SokoleOko:

--- Cytat: Cors w Lutego 03, 2014, 16:22:07 ---2 cynabale i 250m z lootu.
Kobieta podnosi mnie w sobote o 8.00 bo lekcje prowadzi i do jej powrotu (13.00) grajac lekko z przerwami na śniadanie, prysznic itp itd mniej więcej co tydzień podobny rachunek.

--- Koniec cytatu ---

W dwa tygodnie w Pure Blind zrobiłem 800k LP, farmiąc całkiem sporo jednym charem w Tengu i odrzucając misje nawet gdy grozi to stratą standu. I blitzując tam, gdzie tylko się da. Widzę, że jestem "bad at Eve" :P

--- Cytat: nousagi w Lutego 03, 2014, 16:29:00 ---Dzieki za odpowiedzi. A co to jest CTA?

--- Koniec cytatu ---

Call To Arms, czyli jeśli jesteś online, to masz lecieć na bloba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej