Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens zaczynać
[BU FU] Karas:
noo te 60k/1h to takie mocno bezpieczne zalozenie. Da sie znacznie wiecej, pewnie nawet podwoic ta wartosc, ale duzo zalezy od szczescia, musza sie trafiac bliztowalne misje. sam staram sie robic tylko te ktore da sie wykonac 5-7min. Olewa sie, lub mocno ogranicza te w ktorych trzeba zabic sporo ratow lub zabieraja relatywnie duzo czasu w stosunku do zysku LP, hehe 3 czesc recona: ] i kilka innch. Jedyne ograniczenie to standing 5. tak samo olewam wszytkie ktore wyrzuca wiecej niz 1 jup od home systemu.
no i ishtar/sentry na V, nie ma lepszej raciarki do misji
SokoleOko:
Gdzie te czasy, gdy ustawiało się "Blockade" u 6 agentów w G-0, po czym robiło się to w jakieś 25 minut carrierem, kosząc 6x14k LP.
[BU FU] Karas:
Wydaje mi sie, ze na obecna chwile akurat Ty, mialbys klopoty robic capslem blokady w G0. hehe: ], poza tym dosc wyidealizowane zalozenie. W takim ukladzie ja sobie wybieram The assault u sansha i mam 3x14k LP na 5min wliczajac warpy na stacje.
SokoleOko:
--- Cytat: KoMic w Lutego 04, 2014, 13:39:47 ---Wydaje mi sie, ze na obecna chwile akurat Ty, mialbys klopoty robic capslem blokady w G0.
--- Koniec cytatu ---
Problemem jest nawet nie to, że w G-0 byłoby to niebezpieczne, tylko że raty aggrują drony i po prostu zeżarłyby dość powolne fightery.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej