Eve Online > NoobGarten

Czy jest sens zaczynać

<< < (4/7) > >>

Gaunt:

--- Cytat: nousagi w Lutego 02, 2014, 16:10:54 ---Witam.
Mam pytanie do Was. Czy jest sens zaczynać zabawę z EVE jeśli mam 5-10 h tygodniowo? Jeśli tak czy jest jakiś w miarę łatwy/szybki sposób na zarabianie isków? ( tak abym mógł kupować plexy za iski ) I jescze jedno jaka broń zadaje obrażenia alpha dmg?

--- Koniec cytatu ---

Pewnie, że jest sens bo może zaciekawi Ciebie taki styl gry, który nie wymaga siedzenia dłużej ;-)

Pabllo:
5-10h to akurat taki fajny sposób na zarabianie jest... CTA się zwie tam idą kokosy dopiero

[WILD5] Sheridan Philips:

--- Cytat: Fairfax w Lutego 03, 2014, 03:29:56 ---
ja ci dam ustrojstwo:P
jako jedyni chyba pojawiamy sie z zaskonczenia tam gdzie nas najmniej oczekuja :)

--- Koniec cytatu ---
Ależ ja to napisałem z najwyższym szacunkiem proszę ja Ciebie! :D

Goomich:

--- Cytat: Fairfax w Lutego 03, 2014, 03:29:56 ---
ja ci dam ustrojstwo:P
jako jedyni chyba pojawiamy sie z zaskonczenia tam gdzie nas najmniej oczekuja :)

--- Koniec cytatu ---

Coritsikaela Enth:
Grająć na luzie (na jedno konto) na PLEX-a byłbym w stanie zarobić misjami L4 w 0.0 w jeden wieczór albo sobotni poranek. Tyle że ekonomiczniej wychodzi i tak przedzwonie do koordynatorki, poprosze o zadania home office nadgodzinki i jest i na plex i na kino:)

Zaczynając z podejsciem, że Twoja gra ma sie opierać na zarobieniu na plexy, nie warto wogle zaczynać - bo skończysz w hi-secu na koparce, 2-3 tygodnie zarabiając kręceniem sie w kółko na plex, a kolejne 1-2 tygodnie na NieWiadomoCo jak wszyscy w hisecu i po 3 miesiącach stwierdzisz, że w tej grze lata się tylko statkiem wokół skały, Eve jest bez sensu i nią rzucisz...

[admin]conzorated[/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej