Eve Online > NoobGarten

Czy jest sens zaczynać

<< < (6/7) > >>

Isengrim:
BTW ilość pytań od znajomych z różnych stron internetu dotyczących grania w EVE wzrosła po bitwie o B-R o jakieś 1000%. :D

Coritsikaela Enth:
Iski w eve w sumie nie są problem w skalu "pojedyńczy szary gracza" tzn o ile ktoś nie chce matek wystawiać czy spadać co chwile T3 za 2b+
Większym (przynajmniej dla mnie) są SP-ki...  Alt juz od 4 miesięcy skilluje dredy i co mi po tym ze mam już nawet dwa gotowe (sponsored by BLINK:P) jak minie jeszcze conajmniej drugie tyle czasu zanim w nie wsiądzie i domknie fit... a osiągniecie skilli które  będą mnie zadowalały zajmie jeszcze pół roku...
A na subcapitalowym mainie to juz woge coco-jumbo. Co wymaksuje zadowalająco jakiś statek to się doktryna zmienia :D (Oby Ishtary za szybko sie nie wypaliły teraz;P)
Niby pilota można kupić... ale na maina... czuje sie zbyt emocjonalnie związany z niechlubną historią mojego maina żeby to zrobić :p

@Isengrim też tak miałem - jak dotąd 1 z 5 dotrwał do fazy ukończenia tutorialu :P

Isengrim:

--- Cytat: Cors w Lutego 03, 2014, 16:50:06 ---
@Isengrim też tak miałem - jak dotąd 1 z 5 dotrwał do fazy ukończenia tutorialu :P

--- Koniec cytatu ---

Bo trzeba się trochę poświęcić i ich od kopania pasków pogonić. ;)

[BU FU] Karas:
Cors, istnieje wszak cos takiego jak character bazaar. za kilka B mozesz sobie kupic pilota dredixa, a pewnie nawet i tytexa: ]. Ostatnio ktos od nad kupowal Linki, 20m SP w czystych linkach, rok skillowania, pelny leader, 3 cruzy na V, skille poboczne. za jedyne 7,5B. imo warto

Maciek:

--- Cytat: SokoleOko w Lutego 03, 2014, 16:01:44 ---Znaczy - wyfarmiłeś 3 cynabale w sobotni poranek? 240k LP? No może bez jaj...

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak to wyglada u Angelsow, ale w stain spokojnie wyrabiam 50-60k LP na godzine. Oczywiscie nie ma mowy o czyms takim przy mlodej postaci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej