Eve Online > Wsparcie techniczne

Płyta główna - pomóżcie przy zakupie

<< < (9/14) > >>

Doom:

--- Cytat: Soulscream w Luty 19, 2013, 22:34:49 ---Amen, ja mam win 8 od premiery i jestem zadowolony. Jedyny minus to taki, ze musze nowa kamerke kupic bo nie ma sterownikow do tego mojego 10 letniego cuda czy cos.

--- Koniec cytatu ---
A wiesz czemu nie ma? Bo M$ postawił chore warunki producentom aby ich sterowniki do komponentów miały podpis cyfrowy. Z tego powodu nie ma sterów, z tego też powodu co najmniej jeden producent (z tych dużych) laptopów i podobnego sprzętu bojkotuje ten system

Ranshe:
Dlatego nie ma, bo sprzęt ma 10 lat i pewnie jego producent już dawno przestał się do niego w ogóle przyznawać.

A co do podpisywanych cyfrowo sterowników to ktoś cię zwyczajnie okłamał - to nie jest żadna nowość przecież, w XP już były. I nadal działają w Win 8 tak samo jak działały we wcześniejszych, czyli można zainstalować taki, który nie jest podpisany, wyświetla się tylko komunikat ostrzegający.

ManganMan:

--- Cytat: Ranshe w Luty 19, 2013, 23:20:27 ---A co do podpisywanych cyfrowo sterowników to ktoś cię zwyczajnie okłamał - to nie jest żadna nowość przecież, w XP już były. I nadal działają w Win 8 tak samo jak działały we wcześniejszych, czyli można zainstalować taki, który nie jest podpisany, wyświetla się tylko komunikat ostrzegający.

--- Koniec cytatu ---

A kernelowowo wymuszany " driver signing enforcement " by M$ w systemie W7 64bit?

Wysłane z mojego WT19i

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Luty 19, 2013, 22:52:06 ---A wiesz czemu nie ma? Bo M$ postawił chore warunki producentom aby ich sterowniki do komponentów miały podpis cyfrowy. Z tego powodu nie ma sterów, z tego też powodu co najmniej jeden producent (z tych dużych) laptopów i podobnego sprzętu bojkotuje ten system

--- Koniec cytatu ---

Kompletnie nie żałuje, że ich nie ma. Moja luba nie zajmuje mi komputera na zbędne pogaduchy :P.

[VIDE] Herezja:
HAHAHA i wyszło szydło z wora dlaczego Soul nie szuka sterowników ];)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej