Eve Online > Wsparcie techniczne

Płyta główna - pomóżcie przy zakupie

<< < (8/14) > >>

[VIDE] Herezja:
Temat dość szybko zmienił się z doradztwa w sprawie płyty i ogólnie sprzętu na co jest lepsze stare windy czy nowa.

ps. Aż tak Wam ten nowy wynalazek ze stajni Microsoft przypasował?

ManganMan:

--- Cytat: Herezja w Luty 19, 2013, 21:23:01 ---Temat dość szybko zmienił się z doradztwa w sprawie płyty i ogólnie sprzętu na co jest lepsze stare windy czy nowa.

ps. Aż tak Wam ten nowy wynalazek ze stajni Microsoft przypasował?

--- Koniec cytatu ---

Wzbudza emocje.
Ale chyba nadal jest tańszy od Sevena, nie?

Wysłane z mojego WT19i

Ranshe:
Nie wiem czy nadal, ja kupiłem sobie w promocji upgrade za ~130 zł i uważam że to była bardzo przyzwoita cena za upgrade z 7 Home Basic do 8 Pro.

Herezja, przypasował jak przypasował, nie o to chodzi, po prostu nie ma co robić dramy tylko dlatego, że ktoś się boi zmian.

Soulscream:

--- Cytat: Xeovar w Luty 19, 2013, 20:19:37 ---Całkowicie nieuzasadnione opinie i analogie. Jedyny minus tego systemu to naprawde zmiana designu, która po pierwsze jest bardzo łatwa do przyswojenia przy odrobinie dobrej woli, po drugie da się łatwo obejść (vide wspomniane programiki).

Sam core systemu jest stabilniejszy, szybszy i wydajniejszy niż poprzednie windy. Używam Win8 na głównym sprzęcie do pracy i grania od sierpnia i do tej pory jest to najlepiej działająca przed SP1 winda w historii.

Niestety dla M$ słabo się sprzedaje ze względu na legendę o co drugiej wersji windowsa która jest chujowa (legendę na którą sobie zasłużyli przez ostatnie naście lat a którą właśnie przełamali) oraz to że zaskakująco duża ilości ludzi jest przerażona brakiem batona.....czego nie ogarniam bo tbh zmiana jest na plus a menu i tak nie używałem do niczego poza quick searchem a ta funkcjonalność jest nietknięta w w8...

Dobrze że ci miłośnicy batonów nie grają w EVE, bo po każdym patchu musieliby rzucać grę....

--- Koniec cytatu ---

Amen, ja mam win 8 od premiery i jestem zadowolony. Jedyny minus to taki, ze musze nowa kamerke kupic bo nie ma sterownikow do tego mojego 10 letniego cuda czy cos.

ManganMan:

--- Cytat: Soulscream w Luty 19, 2013, 22:34:49 ---Amen, ja mam win 8 od premiery i jestem zadowolony. Jedyny minus to taki, ze musze nowa kamerke kupic bo nie ma sterownikow do tego mojego 10 letniego cuda czy cos.

--- Koniec cytatu ---
A co to za model?

Wysłane z mojego WT19i

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej