Eve Online > Wsparcie techniczne
Płyta główna - pomóżcie przy zakupie
ManganMan:
No to dlatego użyj sterownika Atherosa zamiast TPLINKA (w linku który podałem jest najnowszy sterownik)
Wysłane z mojego WT19i
sztosz:
Ale ty dajesz linka do starego sterownika ver. 2.0.0.49 z 20 maja 2010, który wcale lepiej nie działa od nowego. Poza tym na stronie tp-linka też jest sterownik Atherosa, tylko z sierpnia 2012. Tp-link nie robi sterowników, co najwyżej dodaje/zmienia kilka linii w pliku instalatora sterownika, żeby windows wiedział, że to steronik do ich urządzenia.
ManganMan:
--- Cytat: sztosz w Luty 22, 2013, 10:25:20 ---Ale ty dajesz linka do starego sterownika ver. 2.0.0.49 z 20 maja 2010, który wcale lepiej nie działa od nowego. Poza tym na stronie tp-linka też jest sterownik Atherosa, tylko z sierpnia 2012. Tp-link nie robi sterowników, co najwyżej dodaje/zmienia kilka linii w pliku instalatora sterownika, żeby windows wiedział, że to steronik do ich urządzenia.
--- Koniec cytatu ---
Nowsze są dla modeli WN722N V1. W innym wypadku masz tylko albo driver specjalizowany TPLINKA z sierpnia '12 albo uniwersalny Atherosa z maja '10.
Wysłane z mojego WT19i
[VIDE] Herezja:
Mangan moja stara płyta na p31 nie przegrzewała się ale w skrajny sposób ograniczona była możliwość OC. Nie będę wnikał w szczegóły bo już jej nawet nie mam ale pamiętam jedynie to, że jeśli chciałem jakiekolwiek zmiany wprowadzać na płycie musiałem wszelkie zabezpieczenia wyłączyć (co uważałem za co najmniej dziwne i niepokojące).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej