Eve Online > Wsparcie techniczne

Płyta główna - pomóżcie przy zakupie

<< < (10/14) > >>

Ranshe:

--- Cytat: ManganMan w Luty 20, 2013, 08:42:55 ---A kernelowowo wymuszany " driver signing enforcement " by M$ w systemie W7 64bit?

--- Koniec cytatu ---

Co weszło w viście, więc także nie jest żadną nowością, mało to lat było na podpisanie sterowników?

ManganMan:

--- Cytat: Ranshe w Luty 20, 2013, 09:25:04 ---Co weszło w viście, więc także nie jest żadną nowością, mało to lat było na podpisanie sterowników?

--- Koniec cytatu ---

Czasu było dość, gorzej z kasą (500$ / rok, chyba, za podpis cyfrowy WHQL)

Wysłane z mojego WT19i

Goomich:

--- Cytat: Doom w Luty 19, 2013, 22:52:06 ---A wiesz czemu nie ma? Bo M$ postawił chore warunki producentom aby ich sterowniki do komponentów miały podpis cyfrowy.

--- Koniec cytatu ---

Lepiej sprzedać nową kamerkę niż pisać stery do sprzedanej 10 lat temu.

ManganMan:

--- Cytat: Mona X w Luty 20, 2013, 10:11:26 ---Lepiej sprzedać nową kamerkę niż pisać stery do sprzedanej 10 lat temu.

--- Koniec cytatu ---

W niektórych przypadkach warto jednak napisać drivera.
Kiedyś na Centrali ja i paru gości szukaliśmy sterów pod Vistę/Sevena dla SB Live 5.1 (dziś jedynie wersja 24-bit ma oficjalny support :-X ). Kiedy myślałem że nie da rady, komp będzie bez sounda, wtedy znalazłem kX Drivers. I mam dźwięk :P
(Btw, istnieją pogłoski, że kX działa na Ósemce, tyle że konfiguracja wymaga więcej czasu)

Wysłane z mojego WT19i

Ranshe:

--- Cytat: ManganMan w Luty 20, 2013, 09:34:02 ---Czasu było dość, gorzej z kasą (500$ / rok, chyba, za podpis cyfrowy WHQL)

--- Koniec cytatu ---

I sądzisz, że dla dużej firmy produkującej sprzęt komputerowy to jest jakakolwiek kasa?

--- Cytuj ---W niektórych przypadkach warto jednak napisać drivera.
--- Koniec cytatu ---

Dla 10 letniej kamerki, która jak nagrywa 640x480 w 15 fpsach to jest zajebista? Trochę realizmu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej