Eve Online > Wsparcie techniczne

Płyta główna - pomóżcie przy zakupie

<< < (7/14) > >>

Xeovar:

--- Cytat: Herezja w Luty 19, 2013, 19:36:10 ---ps. Czytałem wiele opinii o Win 8 i wszyscy piszą, że do tabletów jest dobre ale już do PC to pomyłka i czy tylko ja mam wrażenie, że ten produkt zostanie zbojkotowany tak jak Vista swego czasu?

--- Koniec cytatu ---

Całkowicie nieuzasadnione opinie i analogie. Jedyny minus tego systemu to naprawde zmiana designu, która po pierwsze jest bardzo łatwa do przyswojenia przy odrobinie dobrej woli, po drugie da się łatwo obejść (vide wspomniane programiki).

Sam core systemu jest stabilniejszy, szybszy i wydajniejszy niż poprzednie windy. Używam Win8 na głównym sprzęcie do pracy i grania od sierpnia i do tej pory jest to najlepiej działająca przed SP1 winda w historii.

Niestety dla M$ słabo się sprzedaje ze względu na legendę o co drugiej wersji windowsa która jest chujowa (legendę na którą sobie zasłużyli przez ostatnie naście lat a którą właśnie przełamali) oraz to że zaskakująco duża ilości ludzi jest przerażona brakiem batona.....czego nie ogarniam bo tbh zmiana jest na plus a menu i tak nie używałem do niczego poza quick searchem a ta funkcjonalność jest nietknięta w w8...

Dobrze że ci miłośnicy batonów nie grają w EVE, bo po każdym patchu musieliby rzucać grę....

sztosz:

--- Cytat: ManganMan w Luty 19, 2013, 17:59:23 ---Weź mnie nie przerażaj, mam ten stuff
(o dziwo przestaje mi działać raz na jakiś czas na sevenie) :o

--- Koniec cytatu ---

Ja z tą kartą dałem sobie spokój i kupiłem przyzwoitego access pointa. Akurat z tą konkretną kartą i sterami jest tak, że ona nie tylko rozłącza net, ale resetuje cały hub usb (4 porty na raz u mnie). No masakra, a nowych sterów jak nie było tak nie ma :)

ManganMan:

--- Cytat: sztosz w Luty 19, 2013, 20:38:43 ---Ja z tą kartą dałem sobie spokój i kupiłem przyzwoitego access pointa. Akurat z tą konkretną kartą i sterami jest tak, że ona nie tylko rozłącza net, ale resetuje cały hub usb (4 porty na raz u mnie). No masakra, a nowych sterów jak nie było tak nie ma :)

--- Koniec cytatu ---
Dziwne. Pamiętam że odpalałem ten wynalazek pod linuxem. Nie obyło się bez kompilacji sterownika, ale w przeciwieństwie do windy nie świrował :D

Wysłane z mojego WT19i

Ranshe:

--- Cytat: Xeovar w Luty 19, 2013, 20:19:37 ---zaskakująco duża ilości ludzi jest przerażona brakiem batona.....czego nie ogarniam bo tbh zmiana jest na plus a menu i tak nie używałem do niczego poza quick searchem a ta funkcjonalność jest nietknięta w w8...

Dobrze że ci miłośnicy batonów nie grają w EVE, bo po każdym patchu musieliby rzucać grę....

--- Koniec cytatu ---

A pamiętasz, jaki był szok, nawet tutaj, jak CCP wprowadziło tego launchera do Eve? To taka sama reakcja - ach, coś nowego, nie poradzę sobie, będę musiał poświęcić CAŁE 15 minut na to, żeby się nauczyć obsługi... TRAGEDIA! HAŃBA! ZDRADA!

Ja też korzystam z Win 8 jakoś od sierpnia czy września - do pracy i do grania, jako jedyny system na laptopie - i przez ten czas nie miałem żadnego zupełnie problemu.

ManganMan:
Znalazłem coś takiego:
http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/Atheros/Atheros-AR9271-WLAN-Driver-20049-for-Windows-7-Windows-8.shtml

Wiem że mój wn722 ma chip Atheros AR9271. Może to odpali w Ósemce.

Wysłane z mojego WT19i

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej