Eve Online > Wsparcie techniczne
Płyta główna - pomóżcie przy zakupie
Doom:
--- Cytat: Dog Cancer w Luty 19, 2013, 16:28:30 ---Myślę, że trochę przesadzasz... co ma Win8 do tabletów? Kupujesz Start8 za całe 5$ i nigdy więcej już nie musisz "Metro" (czy jak kto tam woli to nazywać) oglądać. A działa imho wydajniej niż Win7, przynajmniej u mnie :] Aaa jeszcze, pomimo, że na stronie ASRock-a nie ma sterowników do mojej płyty do win8, to wszystko smiga jak należy, a większość sterowników i aplikacji do płyty od win7 działa bez problemu.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz gdzie ja mam produkt i jego twórcę, jeśli do tego aby takie gówno działało po ludzku jak Bill Gates przykazał potrzeba było jeszcze dopłacać?
Śmiało mogę to porównać do samochodu w którym zamiast kierownicy i deski rozdzielczej mam wolant i reszte stufu z szybowca, a za dopłatą dopiero mogę dostać normalne urządzenia sterowo kontrolne samochodu
sztosz:
--- Cytat: Doom w Luty 19, 2013, 16:25:10 ---Oznaczyłem źródło problemu.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie o to chodzi, dziesiątki sieciówek mają problemy z działaniem na win8 ze względu na brak dobrych sterów. Przed zakupem nowej karty, sprawdź w necie czy ten model nie ma takiego problemu (np WN722C Tp-linka ma ;) )
ManganMan:
--- Cytat: sztosz w Luty 19, 2013, 17:36:20 ---(np WN722C Tp-linka ma ;) )
--- Koniec cytatu ---
Weź mnie nie przerażaj, mam ten stuff
(o dziwo przestaje mi działać raz na jakiś czas na sevenie) :o
Wysłane z mojego WT19i
[VIDE] Herezja:
Mangan nie obraź się ale nie mam nic miłego do powiedzenia na temat wytworów myśli technicznej wprost pochodzących z allegro i jeśli mam wydać więcej o 50 czy nawet 100 zł i kupić z dobrego źródła to wole dopłacić.
ps. Czytałem wiele opinii o Win 8 i wszyscy piszą, że do tabletów jest dobre ale już do PC to pomyłka i czy tylko ja mam wrażenie, że ten produkt zostanie zbojkotowany tak jak Vista swego czasu?
ManganMan:
--- Cytat: Herezja w Luty 19, 2013, 19:36:10 ---Mangan nie obraź się ale nie mam nic miłego do powiedzenia na temat wytworów myśli technicznej wprost pochodzących z allegro i jeśli mam wydać więcej o 50 czy nawet 100 zł i kupić z dobrego źródła to wole dopłacić.
ps. Czytałem wiele opinii o Win 8 i wszyscy piszą, że do tabletów jest dobre ale już do PC to pomyłka i czy tylko ja mam wrażenie, że ten produkt zostanie zbojkotowany tak jak Vista swego czasu?
--- Koniec cytatu ---
Primo. To gdzie polecasz szukać dobrego stuffu?
Secundo. Prawo "co drugi windows to kaszaneria" nadal się sprawdza 8)
Wysłane z mojego WT19i
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej