Eve Online > Wsparcie techniczne

Płyta główna - pomóżcie przy zakupie

<< < (5/14) > >>

ManganMan:
http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-BOARD/INTEL/Intel-G33-G31-Express-Chipset-Family-Display-Driver-815102697-for-Windows-8.shtml

Nie wiem czy zadziałają :-/

Wysłane z mojego WT19i

Doom:

--- Cytuj ---Po instalacji Win 8 na stacjonarce pojawił się problem.
--- Koniec cytatu ---
Oznaczyłem źródło problemu. Nie pij / nie bierz więcej tego co sprawiło ze pomysł zakupu tego gówna na tablety wydał Ci się świetnym rozwiązaniem w związku z PC

--- Cytuj ---Więc jedynie rozwiązanie jakie widzę, to wymiana samej płyty głównej na taką, która ma sterowniki do WIN 8.
--- Koniec cytatu ---
???
http://allegro.pl/karta-sieciowa-usb-10-100-mbps-rj45-cd-nawet-win8-i2980319042.html

Luisa:

--- Cytat: Doom w Luty 19, 2013, 16:25:10 ---Oznaczyłem źródło problemu. Nie pij / nie bierz więcej tego co sprawiło ze pomysł zakupu tego gówna na tablety wydał Ci się świetnym rozwiązaniem w związku z PC???

--- Koniec cytatu ---
Myślę, że trochę przesadzasz... co ma Win8 do tabletów? Kupujesz Start8 za całe 5$ i nigdy więcej już nie musisz "Metro" (czy jak kto tam woli to nazywać) oglądać. A działa imho wydajniej niż Win7, przynajmniej u mnie :] Aaa jeszcze, pomimo, że na stronie ASRock-a nie ma sterowników do mojej płyty do win8, to wszystko smiga jak należy, a większość sterowników i aplikacji do płyty od win7 działa bez problemu.

ManganMan:

--- Cytat: Dog Cancer w Luty 19, 2013, 16:28:30 ---Kupujesz Start8 za całe 5$ i nigdy więcej już nie musisz "Metro" (czy jak kto tam woli to nazywać) oglądać.

--- Koniec cytatu ---

Pobieram z SourceForge.net Classic Shell, motyw Win7 albo Win98 i basta O:-)

Wysłane z mojego WT19i

Luisa:
Jeśli dla Ciebie działa to pewnie, ja próbowałem kilku "imitatorów" i żaden nie działał tak jak chciałem + Start8 łatwiej wcisnąć komuś, kto się za bardzo nie zna na kompach a chce mieć "taki sam przycisk jak w win7" :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej