Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Doom:
--- Cytat: Mamut w Grudnia 04, 2012, 15:41:36 ---ktos zaobserwowal spadek wydajnosci ? - wyczyszczenie cache pomoglo ,ale tak w 10% ... ogolnie mam wydajnosc ok 40-50% tego co mialem przed dodatkiem ...
--- Koniec cytatu ---
Nie aż tak tragicznie jak u Ciebie ale też płynność gry mi spadła. winię za to zabawy z UI i dodawanie jakichś z dupy pierdolników graficznych bez należytej optymalizacji.
Kolejny detal który mnie drażni to ikony hardenerów. Mają teraz niby oznaczenia tego na jaki dmg są (te bez oznaczeń to invul / enam). Pomysł może i niezły ale wykonanie i funkcjonalność dokładnie w tym samym stylu co zmiana ikonek dział sprzed kilku patchy
Lt Rook:
MUZYCZKA UKOŃCZENIA TRENOWANIA SKILLA!!!!! JAK JA MOGŁEM BEZ TEGO ŻYĆ/GRAĆ TYLE LAT!!!!!
Dux:
--- Cytat: Lt Rook w Grudnia 04, 2012, 16:54:02 ---MUZYCZKA UKOŃCZENIA TRENOWANIA SKILLA!!!!! JAK JA MOGŁEM BEZ TEGO ŻYĆ/GRAĆ TYLE LAT!!!!!
--- Koniec cytatu ---
Uważaj, bo się jeszcze okaże, że po którymś paczu do pacza, oczywiście z okazji wychodzenia naprzeciw Twoim oczekiwaniom, będziesz musiał obowiązkowo wysłuchać tego w ilości, odpowiadającej temu, co do tej pory wyskilowałeś :P
Zsur1aM:
--- Cytat: Mamut w Grudnia 04, 2012, 15:41:36 ---ktos zaobserwowal spadek wydajnosci ? - wyczyszczenie cache pomoglo ,ale tak w 10% ... ogolnie mam wydajnosc ok 40-50% tego co mialem przed dodatkiem ...
--- Koniec cytatu ---
Patch zresetowal ustawienia graficzne, wiec jezeli przed patchem miales post-processing, cienie lub inne ustawione inaczej niz na hi, musisz ustawic je ponownie.
U mnie osobiscie 0% spadku wydajnosci.
Doom:
A ja przesadziłem z optymizmem. Wydajność jest taka jakbym wyjął połowę ramu z kompa.
Nowe dźwięki spowodowały u mnie odznaczenie opcji aktywnych jakichkolwiek dzwieków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej