Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (92/121) > >>

ManganMan:

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 04, 2012, 11:11:45 ---Bardzo fajna muzyka początkowa :)

--- Koniec cytatu ---
Taa, mix Jean Michelle Jarre'a i Mass Effect 3, aż raczyłem sobie pobrać z SoundClouda :P

--- Cytat: Yavax Zavro w Grudnia 04, 2012, 13:50:20 ---Nowe deski są cool, szkoda że Talwar jest tak brzydki, że aż pałam do niego nienawiścią.
No i to nieszczęsne wprowadzanie nas w nastrój muzyką. Ok, ale naprawdę nie mogli zostawić jukeboxa w spokoju?

--- Koniec cytatu ---
Nie jest aż tak żle, sobie wlazłem na
http://www.eveonline.com/universe/spaceships/talwar
by się mu pobieżnie przyjrzeć, i prawdę mówiąc, wkurza mnie przód tego shipa (coś za dużo Breacherów\Houndów poszło na ten projekt :P)
A co do nowego Jukeboxa...
Popieram przedmówcę, cała moja praca z mozolną kompilacją Wine'a 1.5.18 jaką przeprowadziłem wczoraj w ramach dodania natywnej obsługi MP3 poszła ... ałej. A chciałem w końcu sobie zagrać :)

Nitefish:
Mangan, czy ty grasz w Eve lub zamierzasz w ogóle w nią grać? Nie to że się czepiam ale widzę z boku info o Tobie i zastanawia mnie fakt, że ktoś może tyle czasu walczyć na forum gry w którą nie gra.... :P

SokoleOko:
Zauważyłeś, że on teraz "przymierza się do WoT-a"? :)

ManganMan:

--- Cytat: Nitefish w Grudnia 04, 2012, 16:07:04 ---Mangan, czy ty grasz w Eve lub zamierzasz w ogóle w nią grać? Nie to że się czepiam ale widzę z boku info o Tobie i zastanawia mnie fakt, że ktoś może tyle czasu walczyć na forum gry w którą nie gra.... :P

--- Koniec cytatu ---

To proste. Grałem w 2008 roku, i jak będę miał taką możliwość to zagram. A stosowną wiedzę czerpię z wielu źródeł. A teraz zakończmy ten offtop, bo jeszcze 5GB z 5.13GB mi pozostało do pobrania, a przy moim łączu 100kb/s trochę to zajmie.

Wysyłane z mojego wyczesanego WT19i za pomocą TeTetki :P

GlassCutter:
Talwarem latałem na sisi. Na rakietach robił jakiś tam w miarę przyzwoity dps, tylko że... Traszka na artkach 250mm jest tak samo szybka i jakoś bardziej mi leżała.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej