Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
observer:
Launcher do EVE dzisiaj coś zgłupiał, pokazuje mi że serwer jest offline, za pierwszym razem dałem się nabrać i wyłączyłem, drugie uruchomienie pare godzin później było ok, z zielonym napisem online, przed chwilą włanczam grę i znów czerwony napis offline, jednak zanim się pojawił kliknołem "Play" i okazało się że wcale offline nie jest. :P Mimo, że jestem zalogowany do gry po kilku kolejnych uruchomieniach nadal pokazuje status Tranquility: offline i 0 players
VonBeerpuszken:
--- Cytat: observer w Luty 21, 2013, 21:53:16 ---Launcher do EVE dzisiaj coś zgłupiał, pokazuje mi że serwer jest offline, za pierwszym razem dałem się nabrać i wyłączyłem, drugie uruchomienie pare godzin później było ok, z zielonym napisem online, przed chwilą włanczam grę i znów czerwony napis offline, jednak zanim się pojawił kliknołem "Play" i okazało się że wcale offline nie jest. :P Mimo, że jestem zalogowany do gry po kilku kolejnych uruchomieniach nadal pokazuje status Tranquility: offline i 0 players
--- Koniec cytatu ---
Bo to takie ukryte badanie psychologiczne na uzależnienie od gry, uzależnieni klikną nawet gdy jest offline :P
Miałem dokładnie tak samo, tylko że kapnąłem sie że jest "offline" po kliknięciu ;) Nigdy nie sprawdzam przed.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej