Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (94/121) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Zsur1aM w Grudnia 04, 2012, 18:03:44 ---Patch zresetowal ustawienia graficzne, wiec jezeli przed patchem miales post-processing, cienie lub inne ustawione inaczej niz na hi, musisz ustawic je ponownie.

--- Koniec cytatu ---

U mnie jest jak było.

Doom:
Może Zsur1aM przypadkiem razem z catche skasował settingsy? ;D

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Doom w Grudnia 04, 2012, 18:33:17 ---Wydajność jest taka jakbym wyjął połowę ramu z kompa.

--- Koniec cytatu ---

Dokladnie, na moim starozytnym lapku uruchamialem sobie 2 klienty na low detalach i smigaly bez mrugniecia okiem, teraz na 1 kliencie mam slideshow i nie da sie grac, nawet zmiana skilla na stacji stanowi problem. Mam nadzieje ze to nie jest "nowy feature by CCP" i ze to naprawia, bo jak sie okaze ze musze zainstalowac EVE na stacjonarnym to pewnie zrobie sobie przerwe. Tradycyjnie jak po kazdym wiekszym dodatku trzeba sobie zrobic tydzien-dwa przerwy od gry, zeby sie niepotrzebnie nie denerwowac - czarny ekran po zalogowaniu i dropy co kilka minut to standard. Nie wiem, czy to jakis objaw bitterwecenia na stare lata, ale mam wrazenie ze czego sie CCP nie dotknie to spartoli.... Ale za to mamy okragle celowniki zamiast kwadratowych \o/
Lista zmian dluga, inwestorzy zadowoleni, szkoda tylko ze nie da sie grac  ;D

Doom:
Kolejny bug (?) i to  taki poważniejszy. OKna chatów nie wyłączając lokala mają cholernie duże opóźnienia w czasie ładowania, wygląda raz normalnie innym razem patrząc na lokal odruchowo sprawdza się czy ostatni skok nie zaiódł statku do jakiegoś WH, a jeszcze innym razem lista lokal chata ładuje się z bardzo dużym opóźnieniem

Pol Kent:
Ciekawostka...jeden char w Jita 4-4 loguje się bez problemu, niby jakieś TiDi się pokazuje ale jak to w Jita, norma.
Drugi w jakimś zapadłym low-secu wygląda jakby się logował ale....ekran pozostaje kompletnie czarny i tak nawet z minute dłużej nie czekałem bo nic ni widać a szlag wie czy jakiś prober się akurat nie nudzi.
Różnica taka że char w Jita jest ba stacji a ten w low-secu in space.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej