Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (79/121) > >>

observer:

--- Cytuj ---Heavy missile changes:
 Explosion radius increased by 12%
Tech 2 missile changes:
 Ship velocity and signature radius have been removed from all tech2 missiles
Precision missiles: increased bonus to explosion velocity, damage has been increased to match tech1 missiles
--- Koniec cytatu ---
t1 już tak ładnie nie będzie trafiać, jedyną wadą precisionów jest ich wyższa cena i mniejszy zasięg, obecnie występujące wady zostaną zlikwidowane.
Będzie wybór: t1+painter lub precisiony.

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Grudnia 01, 2012, 12:39:34 ---Ruszę rigi to tank idzie się jebać

--- Koniec cytatu ---
Chyba latałem innymi Tengu :)

Doom:

--- Cytat: GlassCutter w Grudnia 01, 2012, 13:24:56 ---Chyba latałem innymi Tengu :)

--- Koniec cytatu ---
Chyba próbujesz niezgrabnie wycofać się babola jaki palnąłeś.

--- Cytat: observer w Grudnia 01, 2012, 13:21:32 ---t1 już tak ładnie nie będzie trafiać, jedyną wadą precisionów jest ich wyższa cena i mniejszy zasięg, obecnie występujące wady zostaną zlikwidowane.
Będzie wybór: t1+painter lub precisiony.

--- Koniec cytatu ---
Obecnie do większości frejek za wyjątkiem tych najtwardszych, strzelam z fury wspartych painterem bo jest to szybsze niż przeładowanie na t1, a potem powrót na fury, jeśli nerf celności t1 nie sprawi ze nagle zaczną zachowywać się w tym temacie jak torpedy to dalej nie widzę powodu żeby cackać się na pve z precysionami, na pvp to już może być inna bajka, ale za mało latam na taki imprezy zeby sobie tym głowę zawracać

SokoleOko:
Na PvP - poza waleniem w jakiegoś cepa od czego może zależeć Twoje życie - to raczej faction > precission. Z tego samego dokładnie powodu - reload zajmuje za dużo czasu.

GlassCutter:
Pokaż mi drugi działko medowe które wali na 120km z ponad 500dps, niezależnie od odległości. Teraz wreszcie to zmienią, no i cóż się stanie? W tengu zafitujesz rigi zasięgowe co Ci da przynajmniej 40% większy zasięg. No i dobijamy do 90km. Tank na tengu? Od kiedy raty go trafiają? Na sanctumie nie trafiało mnie nic, która misja jest cięższa? Ogólnie jak oraliśmy sygnatury to skład wyglądał tak: tengu + cokolwiek z dps'em. Bo tengu brał na klatę wszystko. LSE + invul + hard EM, cały tank.

Co zniknie? Wygodna raciarka w postaci dreja, ale to wyjdzie młodym na dobre, bo szybciej nauczą się grać w tą gre (np fitować statek, bo drej tej wiedzy nie wymagał) i nie będą robić l4 w bc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej