Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Grudnia 01, 2012, 13:46:09 ---Pokaż mi drugi działko medowe które wali na 120km z ponad 500dps, niezależnie od odległości.
--- Koniec cytatu ---
To jest działo:
To jest wyrzutnia rakiet:
Dlaczego rzeczy tak różne mają działać tak samo?
observer:
Mój tengulec zrobiony po taniości poskładany jest z prawie takich samych części jak wersja pvp (brak warp disruptora), w tej wersji nie jest mile widziane trzymanie na sobie 2 webów i scrambla będąc często w optimalu paru cruzów/bc, a czasem i bs-a. Bost precisionów cieszy mnie z tego powodu, że wreszcie po walnięciu tego co mnie trzyma nie będę musiał przeładowywać, żeby pozbyć się cruzów, a zamiast paintera mogę wcisnąć choćby invul-a.
Po zmianach wystarczy tylko przeładować na fury przed strzelaniem do bs-ów, tak jak teraz się to robi mając t1 w cargo.
^up Działo ze zdjęcia strzela na mniejszy zasięg, tak szybko jak tylko obsługa daje rade ładować, choćby ciężarówkę amunicji stojącą obok. Wyrzutnia rakiet po ich wystrzeleniu w ilości 12 szt na dużą odległość będzie prawdopodobnie musiała wrócić na załadunek, bo bez ciężkiego sprzętu obok się nie obejdzie, a nawet jeśli będzie, to i tak pomiędzy kolejnymi salwami sporo czasu upłynie.
Wyrzutnie w tengu mają wszystkie zalety obu tych broni, bez ich wad i wypadało by to zmienić.
Siri Irme:
--- Cytuj ---The Afterburner skill has been changed to now reduce duration by 5% (as opposed to increase by 10%) and reduces capacitor usage by 10% per level.
--- Koniec cytatu ---
Fajne :) Latający z AB i MWD na pewno się ucieszą :) Gorzej, jak będzie trzeba przepalać ABka...
SokoleOko:
Chyba lepiej - zwłaszcza na frytkach (krótszy cykl = mniejsze uszkodzenia)
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 01, 2012, 13:54:50 ---Dlaczego rzeczy tak różne mają działać tak samo?
--- Koniec cytatu ---
Zgadnij który to drake. Działkowce mają po 2 TE i 2 moduły do dps, drake ma 2 bcu i 2 rigi do zasięgu (t1). Jak to będzie po zmianach? W dalszym ciągu na >30 będzie miał lepszy dps, ale nie będzie tak miażdżył odpowiedników. Poza tym i tak poświęcając 2 med sloty z 6 masz większy ehp niż jesteś w stanie uzyskać na pozostałych bc (fitując lr).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej