Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Doom:
--- Cytuj ---ale będzie ci nieco trudniej zwłaszcza na małe elite ścierwa.
--- Koniec cytatu ---
Na te małe elitarne ścierwa to ja mam 4 argumenty 800mm t2 na alcie jak są na dolocie, a jeśli dolecą to t1 pociski wsparte painterem.
Najbardziej w tej zmianie boli aż tak chamskie ścięcie zasięgu Furry które to w przypadku tengu, daje efekt irytującego tuż poza zasięgiem potrzebnym do odstrzelanie najdalej orbitujących npc (50-55km), jeśli by dziady jedne chociaż dali obiecane działanie tracking modów na rakiety to bym to skompensował dodając enchancer / TC a tak? Ruszę rigi to tank idzie się jebać, a czaszka raz że zadrutowana inaczej dwa że efekt jest mikry poniżej najdroższych kabli
--- Cytat: Pol Kent w Grudnia 01, 2012, 12:28:51 ---Tak ? To jaki Twoim zdaniem jest "po nowemu" zasięg T1 HM ? Bo z tego co pisze Gaunt wynika że taki sam. A to nie prawda. T1 HM bez żadnych drutów i rigów będzie miał przy skillach do szybkości i czasu lotu lvl 5zasięg coś ok. 55km jeśli dobrze pamiętam.
--- Koniec cytatu ---
Mowa jest o Tengu. Aktualnie na moim profilu skili (w przypadku support skili rakiet = all 5) t1 fruwają na 126km z hakiem, fury na niecałe 114, a precysiony 63 z hakiem, po patczu t1 mniej więcej jak Gaunt pisze, fury 47 z hakiem, precysiony ścięte do zasięgu fury, czyli najmniejszy naerf zasięgu z klasy HM
GlassCutter:
--- Cytuj ---Płacz o rakiety.
--- Koniec cytatu ---
Bo szkoda low slota na TE które będzie działać z rakietami, prawda?
observer:
za to strzelając z precisionów uzyska się identyczny dps, jak z odpowiedników t1, tj. jakies 500dps w wersji scourge. Na fregaty będzie aż naddto, a i do cruzów da się w koncu postrzelać. Nie wiem czy coś było zmieniane w międzyczasie, ale po ostatnim upgrade do eft HM na tengu mają zasięg: (all V bez drutów) t1/faction/auto-targeting: 94 km, t2 fury: 70,7 km, t2 precision 47,2 km. Nie wiem tylko czy zwiększenie prędkości lotu rakiet wpłynie na zasięg skuteczny, do tej pory lecąc szybko na dużej orbicie musiałem brać poprawke 5-10km na minus.
Doom:
--- Cytat: GlassCutter w Grudnia 01, 2012, 12:56:35 ---Bo szkoda low slota na TE które będzie działać z rakietami, prawda?
--- Koniec cytatu ---
Specjalnie dla Ciebie napiszę to drukowanymi.
NIE KURWA W TYM DODATKU NIE ROZSZERZAJĄ DZIAŁANIA TRACKING MODÓW NA RAKIETY. I CHUJ ICH WIE KIEDY I CZY TO ZROBIĄ
A tak btw to pisałem zdaje się że jestem w stanie poszerzyć fit o taki moduł jeśli by był
Doom:
--- Cytat: observer w Grudnia 01, 2012, 13:03:01 ---za to strzelając z precisionów uzyska się identyczny dps, jak z odpowiedników t1, tj. jakies 500dps w wersji scourge. Na fregaty będzie aż naddto, a i do cruzów da się w koncu postrzelać. Nie wiem czy coś było zmieniane w międzyczasie, ale po ostatnim upgrade do eft HM na tengu mają zasięg: (all V bez drutów) t1/faction/auto-targeting: 94 km, t2 fury: 70,7 km, t2 precision 47,2 km. Nie wiem tylko czy zwiększenie prędkości lotu rakiet wpłynie na zasięg skuteczny, do tej pory lecąc szybko na dużej orbicie musiałem brać poprawke 5-10km na minus.
--- Koniec cytatu ---
Kesmond weź wreszcie ściągnij normalnego EFT.
A tak btw to o ile strzelanie z furry ma bardzo konkretne uzasadnienie, to bicie precysionami które mają ten sam dps co t1 pociski w cokolwiek w co t1 trafiają bez żadnego problemu i kar za rozmiary i ruch celu uważam za karygodne marnowanie isków że nie wspomnę o tym że jest upierdliwe w kontekście zapełnienia cargo które wcale takie duże nie jest
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej