Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (77/121) > >>

Nosum Hseebnrido:
Missile Changes 2.0
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtfS55wysRHHdGQzQjBoeVRSUFRQVjF3QV84S1d2SFE#gid=0

Pol Kent:

--- Cytat: Doom w Grudnia 01, 2012, 10:43:15 ---Ty patrz, a mi wychodzi że nawet na 50km nie dostrzelę bez zadrutowania czaszki na zasięg rakiet, w dodatku z dużo gorszą skutecznością przeciwko celom klasy cruserów

--- Koniec cytatu ---
I dobrze Ci wychodzi. Gaunt pisze jakieś farmazony.  :P Mniejszy zasieg, większy explo radius. Robić misję itp nadal się da ale będzie ci nieco trudniej zwłaszcza na małe elite ścierwa.

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Grudnia 01, 2012, 10:43:15 ---Ty patrz, a mi wychodzi że nawet na 50km nie dostrzelę bez zadrutowania czaszki na zasięg rakiet, w dodatku z dużo gorszą skutecznością przeciwko celom klasy cruserów

--- Koniec cytatu ---

Gaunt pisze o T1, a Ty o Fury.

Wiadomo, że na PvE używało się praktycznie tylko Fury, z T1 to można było strzelać do frytek.

Nitefish:
Troszkę byłem nie w temacie ale widzę, że heavy assault missile dostały w dupę okrutnie. Zanim dolecisz na close taką krową jak sacri to już Cię nie będzie albo wszystko będzie się trzymało w zasięgu punkta i poza zasięgiem twoich rakiet...

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 01, 2012, 12:16:17 ---Gaunt pisze o T1, a Ty o Fury.

--- Koniec cytatu ---
Tak ? To jaki Twoim zdaniem jest "po nowemu" zasięg T1 HM ? Bo z tego co pisze Gaunt wynika że taki sam. A to nie prawda. T1 HM bez żadnych drutów i rigów będzie miał przy skillach do szybkości i czasu lotu lvl 5zasięg coś ok. 55km jeśli dobrze pamiętam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej