Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (76/121) > >>

Skaza:

Skoro oficjalnie pokazano nadchodzące zmiany...

Mogę prosić o wyjaśnienie jak teraz będzie wyglądać pilotowanie Tengu (misje, anomalki) oraz ogólne korzystanie z Missile ? Bowiem zastanawiam się, czy nie pozbyć się Tengu i zmienić kierunek skillowania...

GlassCutter:

--- Cytat: Skaza w Listopada 30, 2012, 20:29:50 ---Skoro oficjalnie pokazano nadchodzące zmiany...

Mogę prosić o wyjaśnienie jak teraz będzie wyglądać pilotowanie Tengu (misje, anomalki) oraz ogólne korzystanie z Missile ? Bowiem zastanawiam się, czy nie pozbyć się Tengu i zmienić kierunek skillowania...

--- Koniec cytatu ---

Vargur albo Machariel to zawsze dobry kierunek ;)

Gaunt:

--- Cytat: Skaza w Listopada 30, 2012, 20:29:50 ---Skoro oficjalnie pokazano nadchodzące zmiany...

--- Koniec cytatu ---

Będzie sie dalej dało spokojnie robić misje, będziesz strzelał na te 70km-80km. 10% mniejszy dps to kupisz droższy implant i zrobisz z tego prawie niezauważalną różnice, i latwiej będziesz trafial we fryteczki, co możesz też jakoś podkręcić kablem w głowie.
Dalej ten patch nie zmieni tengu do pve wydaje mi się oprocz WH i Inkursji gdzie takie rzeczy sie liczą.

Raina Nives:
Gdzieś w patch notes:

--- Cytuj ---Christmas Gifts:

Really? You expected us to just tell you what you are getting for Christmas in the patch notes? … Carbon. That is what you get.

--- Koniec cytatu ---

Doom:

--- Cytat: Gaunt w Grudnia 01, 2012, 09:17:48 ---Będzie sie dalej dało spokojnie robić misje, będziesz strzelał na te 70km-80km. 10% mniejszy dps to kupisz droższy implant i zrobisz z tego prawie niezauważalną różnice, i latwiej będziesz trafial we fryteczki, co możesz też jakoś podkręcić kablem w głowie.
Dalej ten patch nie zmieni tengu do pve wydaje mi się oprocz WH i Inkursji gdzie takie rzeczy sie liczą.

--- Koniec cytatu ---
Ty patrz, a mi wychodzi że nawet na 50km nie dostrzelę bez zadrutowania czaszki na zasięg rakiet, w dodatku z dużo gorszą skutecznością przeciwko celom klasy cruserów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej