Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (71/121) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 26, 2012, 11:36:11 ---No tak, zapomniałem że "opłacone konto" != granie.

Jako grający mówię Ci, że ta zmiana oznacza różnicę między "ASB anything" a "Czy naprawdę warto fitować tego Sleipa z ASB, czy może jednak raczej tradycyjnie SB+injector".

--- Koniec cytatu ---
Chłopie, masz nerwicę natręctw czy jakąś fobię? Wyobraź sobie że GRAM a do tego nawet używam na codzień tych modułów, x-l i large w zależności od potrzeby, wiem że dla ciebie jest to wręcz niedorzeczne że inni też w to grają a do tego używają tego co i ty, ale musisz się z tym po prostu pogodzić. Wbij se wreszcie do zakutego łba że nie jesteś tu alfą i omegą a u większości twoje mądrości wywołują pusty śmiech. Skoro masz taki problem z dobrym wykorzystywaniem słabszych modułów idź grać tam gdzie kupisz se za real kase superduper wypasiony item i będziesz wreszcie ownował szaraczków grających za free.

SokoleOko:
Klasyczna napinka na zasadzie "powiedziałem bzdurę, ale w życiu się do tego nie przyznam". Zatem niech Ci będzie....

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 26, 2012, 11:47:44 ---Klasyczna napinka na zasadzie "powiedziałem bzdurę, ale w życiu się do tego nie przyznam". Zatem niech Ci będzie....

--- Koniec cytatu ---
Bzdura? Wyraziłem tylko swoje zdanie że wedle mnie to niewielki nerf w porównaniu z tym co CCP potrafi zrobić.
No, ale jak mogłem głośno wyrazić inną opinię niż gwiazda Centrali?

Goomich:
A jak właściwie działa ten ASB?

Jabolex:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopada 26, 2012, 11:52:40 ---Bzdura? Wyraziłem tylko swoje zdanie że wedle mnie to niewielki nerf w porównaniu z tym co CCP potrafi zrobić.
No, ale jak mogłem głośno wyrazić inną opinię niż gwiazda Centrali?

--- Koniec cytatu ---

Ciesz się.
Ja za "wyrażanie tylko własnego zdania" mam -160 do Respektu  :) i leci dalej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej