Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0ven traci tytekas

<< < (5/13) > >>

CMHQ_Widget:

--- Cytat: HammerSnake w Wrzesień 21, 2011, 12:02:24 ---Jest to tym zabawniejsze gdy się pomyśli jak ostatnio owieczką naskakiwali hehe.

--- Koniec cytatu ---

No i nasze supercapitale giną na polu walki, nie na afku :)

Xeovar:
@LK owszem mogłeś. I dlatego jestem skłonny po opiniach ludzi z IDEA uwierzyć że faktycznie nie miałeś z tym nic wspólnego. Oczywiście, przeciętny, nieznający Cię człowiek czy troll tego nie zrobi i znowu ja będę musiał się z tego tłumaczyć.

--- Cytat: HammerSnake w Wrzesień 21, 2011, 12:02:24 ---Jednego nie da się ukryć Coven failnął mega mocno.

Jest to tym zabawniejsze gdy się pomyśli jak ostatnio owieczką naskakiwali hehe.

--- Koniec cytatu ---

Sfailował jeden koleś, no i oczywiście pójdzie na konto sojuszu i będziemy za to świecić oczami.
Dlatego jestem przeciwny naszym trollom na tym forum, bo potem z przyjemnością wszyscy się nam odgryzają, ale gdzieś musimy ich paść, więc padło na centralę i sojuszowe forum, przynajmniej na CAODzie nie ma siary...

@Widget: +10 pkt :) Należy wam się rewanż przy tej okazji :)

HammerSnake:
yy pilot popełnił bląd i za to zapłacił, ale winić głównie można sojusz. Przynajmniej ja bym miał pretensje na jego miejscu.

Stare passy, niepewność czy można zdobyć passy na googlu czy nie. wtf? niezły pierdolnik.
Co to Caod?

LoveKebab:
passy do posow w npc space... got bridge? not...
ciekawe jak sie xeo odniesiesz do obecnej sytuacji ze smookiem i postami z forum cOven (o ktorych moze nie powinienem pisac)... z czystej ciekawosci pytam

Syntion:

--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 21, 2011, 12:09:22 ---@LK owszem mogłeś. I dlatego jestem skłonny po opiniach ludzi z IDEA uwierzyć że faktycznie nie miałeś z tym nic wspólnego. Oczywiście, przeciętny, nieznający Cię człowiek czy troll tego nie zrobi i znowu ja będę musiał się z tego tłumaczyć.

Sfailował jeden koleś, no i oczywiście pójdzie na konto sojuszu i będziemy za to świecić oczami.
Dlatego jestem przeciwny naszym trollom na tym forum, bo potem z przyjemnością wszyscy się nam odgryzają, ale gdzieś musimy ich paść, więc padło na centralę i sojuszowe forum, przynajmniej na

--- Koniec cytatu ---

Tym większy to  po-po-po-po-po-po-Poker Fail jesli faktycznie jest tak jak napisal Kebab i hosty wygrzebaly haslo gdzies z waszego covenowego albo aliansowego forum które jakims zbiegiem okolicznosci zaindeksowalo sie w googlach. Mogłbym być uszczypliwy i podobnie jak zapytał Akira LFNowców o pomoc przy rekrutacji zapytać czy nei potrzebujecie jakiegos oficera bezpieczeństwa webowego. ;) Tak czy inaczej Xeo ... odgryzanie było jest i bedzie czescia folkloru lokalnego centrali. Inaczej bysmy umarli z nudow ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej