Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0ven traci tytekas
KiFuso:
--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Wrzesień 21, 2011, 23:20:10 ---to jest dobry przykład pisania bez zrozumienia co się stało - mam nadzieję ze Jan M. - mnie nie zabije ale posłużę się jego postem z forum covenu (nie całym)
Przyczyn tego fuck upu jest kilka i tylko jedna nie byla zalezna od pilota tytana:
- AFK (wina pilota, czysta bezmyslnosc)
- nie klikniecie 'keep at range' (wina pilota, nie musialo uratowac ale moglo lub przynajmniej odrobine utrudniloby zadanie przeciwnikowi)
- nie podanie nr telefonu na wypadek awaryjnej sytuacji (wina pilota)
- nie podanie passow na wszelki wypadek komus zaufanemu (to jest dyskusyjne, bo to prywatny char ale zawsze jaks opcja, choc moze tez prowadzic do dram jesli zaufanym kolega bedzie np Goobins:D )
- siedzenie na POSie ally (wina pilota)
- nie zmienione haslo (wina wierchuszki).
--- Koniec cytatu ---
No tak, nie wiem o czym pisze :-( Ta lista też pokazuje jakie nastawienie jest wasze do tej straty, staranie się zwalić z siebie winę jest tutaj widocznie jak na dłoni... przed wymienieniem głównego czynnika wymienione są czynniki
a) które nie miały by żadnego wpływy na loss
b) miały by znikomy wpływ na loss
c) jeden który miał dosyć znaczny (ale nie większościowy) wpływ na loss.
Imo można dojść do dwóch wniosków.
Jeśli wróg nie znał by hasła to do zestrzelenie sc by nigdy nie doszło. Jeśli pilot nie byłby na afku nie możemy być pewni czy sc został by uratowany czy jednak także by padł.
To jest ostra lekcja z której należy wyciągnąć odpowiednie wnioski a nie oszukiwać się... i tego właśnie wam życzę.
sc0rp:
E tam, wystarczyl deep ss + cloak imo obie strony daly ciala
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: ChemicalRider w Wrzesień 22, 2011, 16:41:24 ---No tak, nie wiem o czym pisze :-( Ta lista też pokazuje jakie nastawienie jest wasze do tej straty, staranie się zwalić z siebie winę jest tutaj widocznie jak na dłoni...
--- Koniec cytatu ---
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Wrzesień 22, 2011, 12:11:09 ---Czy ja wiem, ze taki LOL? Szkoda gracza i tyle.
--- Koniec cytatu ---
Jakiego gracza... przecież to zwykły alt.
Loc0:
OK, ok to ja dalem passy bo Lazar byl na mazurach jak bylem w tricity i bylem zly (znowu sie nie najebalismy). A ze Lazar z gbt to musialem sie wyzyc RAGEEEE.
Ps przeciez Smook ma to w dupie wiec nie wiem o co te spinki ;p
Nawigacja
Idź do wersji pełnej