Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0ven traci tytekas
jurekiedi:
Słowo wyjasnienia.
Chodź wszystko na to wskazuje (i sam tak sądziłem), to jednak hasło nie zostało sprzedane przez kebaba.
Skąd peanuty faktycznie je wzieli czy z netu czy skąds indziej tego nie wiem, a jedynie podjerzewam.
Xeovar:
--- Cytat: LoveKebab w Wrzesień 21, 2011, 11:30:56 ---rozumiem ze obrabianie dupy ludziom ktorzy odchodza z ally jest nagminne w c0ven ale ... http://img11.imageshack.us/img11/1956/clipboard01gub.jpg
wiec jesli Xeo moglbys nie pisac rzeczy bez poparcia w FAKTACH bylbym zobowiazany...
--- Koniec cytatu ---
Sorry LK, napisałem że MOIM zdaniem. Nie wierzę w zbiegi okoliczności, o tym że IDEA straci Aeona też wiedziałeś z wyprzedzeniem a wytłumaczeniem czemu nie ostrzegłeś kolegów z korporacji było "nie chciało mi się, grałem w lola". Może nie podałeś im hasła, może powiedziałeś "pewnie takie same jak na jb" a może .....
Ludzie którzy Cię znają twierdzą że jesteś OK i że nie przyczyniłeś się do lossa, więc im muszę im zaufać. Mimo że moje doświadczenia wskazują na co innego (wspomniany Aeon, brydzowanie hostów na członka sojuszu...).
Nie da się ukryć że zjeb był w fakcie że stał AFK tyt na posie, gdyby nie to, cała reszta dyskusji nie miałaby miejsca.
sc0rp:
Prośba do Dooma lub innego moda - znajac specyfike centrali to moze od razu przeniescie to do flamewar przynajmniej bedziecie mieli mniej roboty poki malo postow jest ;)
LoveKebab:
a i owszem, bridge'owalem hostow, wiedzialem o aeonie z wyprzedzeniem (jakies 10 minut) i gralem w LoLa wiec pusczone mimo uszu bylo z "i dont care" na odczepnego
ale biorac pod uwage ze w zadnej sytuacji BEZPOSREDNIO z mojej winy nikt nie zginal no to stwierdzenie ze moglem cos takiego zrobic imo jest nie na miejscu...
rownie dobrze MOGLEM nie oddawac tytka spowrotem, MOGLEM wysadzic go w miespocie albo zDDkowac dreada/carriera c0ven na odchodne.
Moglbym tez zmienic hasla na charakterze ktory obecnie trzyma tego tytka ... nvm ktos juz to zrobil (way2go smook)
HammerSnake:
Jednego nie da się ukryć Coven failnął mega mocno.
Jest to tym zabawniejsze gdy się pomyśli jak ostatnio owieczką naskakiwali hehe.
btw ja dobrze rozumiem, że ruskie mają większość pilotów tytanów na watchliście i dokładnie się orietnują kto ile ma. Nawet jak nigdy nie były rzucone do walki. o_0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej