Śmietnisko > Off Topic
Co wybrać? Telefon komórkowy.
Doom:
Sam dosłownie dwa dni temu zakupiłem Lumię 625, tak jak klnę na potęgę ilekroć mam do czynienia z 8 / 8.1 na stacjonarkach i lapach, tak na lumiach system działa bez zarzutu. Oferta lumiaczy jest dość szeroka pod względem wyboru modeli itp więc pewnie znajdziesz coś dla siebie. Jak rozglądałem się za sprzętem to jeszcze znajomi jako androidową alternatywę lobbowali motorolę Moto G, która ponoć miażdży konkurencję w swoim segmencie cenowym (zblizony do lumi z serii 6xx) w temacie osiągów na androidzie
ManganMan:
Motorola Moto G XT1032.
Nic dziwnego, uwzględniając fakt, że Motorola od jakiegoś czasu jest własnością Google...
Co sądzicie o HTC? (Zastanawiam się nad 8X).
Doom:
Pare lat temu firma mi sie naraziła kilkoma nieudanymi konstrukcjami z którymi męczył się ociec (czytaj ja i brat) zanim sie wkurwił i opiekunowi z telekomu nie powiedział żeby spierdalł z tym szajsem i zaproponował aparat innego producenta, od tamtego czasu mają u mnie kreche tak jak HP w zkresie lapków. Zaproponuje tą firmę tylko komuś kto mi podpadł w ramach zemsty >:D
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Sierpień 14, 2014, 12:14:51 ---Pare lat temu firma mi sie naraziła kilkoma nieudanymi konstrukcjami z którymi męczył się ociec (czytaj ja i brat) zanim sie wkurwił i opiekunowi z telekomu nie powiedział żeby spierdalł z tym szajsem i zaproponował aparat innego producenta, od tamtego czasu mają u mnie kreche tak jak HP w zkresie lapków. Zaproponuje tą firmę tylko komuś kto mi podpadł w ramach zemsty >:D
--- Koniec cytatu ---
Chyba tylko HD2 im wyszła poprawnie :P
Xeovar:
Uzywam Samsunga ATIV S już z dwa lata. Bardzo fajny telefon, stabilny podobny do Galaxy 4 z wygladu. Standardowo z W8, ale jak się zakręcić koło Developer's preview (co nie jest zbyt skomplikowane) to da się mieć 8.1 pre-release - tak mam i jestem bardzo zadowolony. Ativ S na rynku powinien kosztować teraz 600-700 pln max.
Lumie też dają radę, jedyny model z którym były problemy to 920 - często jebie się jakość rozmowy, więc tego modelu unikać, reszta lumii jest ok.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej